2777
2789
عنوان

پدرشوهرم ازمون پول میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 31 پست
واقعا اینجور آدما قلب ندارن.ایشالله اونقد وضعتون خوب شه هیچ احتیاجی بهشون نداشته باشید

دعا کنید واقعا خدا نگاه کنه بهمون خسته شدم هیچ پیشرفتی نداریم 

یه قدم جلو نمیریم 

کاربر سال ۹۷ هستم تعلیق شدم نمیدونم بخاطر چی 😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پدرشوهر من سالی چهار میلیارد درآمد دارن.ولی حتی کادو ازدواج به ما ندادناصن نمیشه انتظار داشت چ ...

ولی همین پدرا دم پیری کلی توقع و احترام و رسیدگی از فرزند میخوان و یادشون میاد بچشون باید عصای دستشون باشه

اما موقع فراوانی خودشون زیر پروبال بچشون رو نمیگیرن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیزم پدرشوهر من سالی چهار میلیارد درآمد دارن.ولی حتی کادو ازدواج به ما ندادناصن نمیشه انتظار داشت چ ...

ببین بله که جایی نوشته نشده وظیفشه.

اما من اعتقاد دارم پدر مادر زمانی بچه دار بشن که همجوره حمایت کنن من موندم اینجور آدما چرا اصلا بچه دار میشن 

یعنی پدر مادر تا آخر عمر باید به بچه ها سرویس بدن ؟!!

اونی که بچش نداره چرا بهش کمک نکنه خودش دلش میاد میخواد اون پولا رو کجا ببره با خودش 

اگر نداشته باشه توقعی نیس ولی وقتی داره چقدر قشنگه که اول به بچش کمک کنه وگرنه موقع پیری هم بچش مثل غریبه هست واسش

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یعنی پدر مادر تا آخر عمر باید به بچه ها سرویس بدن ؟!!

از من بپرسی میگم آره.میدونی چرا؟

چون با ربطه عشقو حالشون ینفر پا به این دنیا گذاشته از نظر من پدرو مادر تا آخر عمر در قبال بچه مسئولن

اونی که بچش نداره چرا بهش کمک نکنه خودش دلش میاد میخواد اون پولا رو کجا ببره با خودش اگر نداشته باشه ...

بخدا شوهرم همه جوره بوده براشون 

کسی هم توقعی نداره 

بخاطر همین دلم میسوزه براشون 

کار و زندگی چند هفته ول میکرد دنبال بیمارستان و مریضی 

از من بپرسی میگم آره.میدونی چرا؟چون با ربطه عشقو حالشون ینفر پا به این دنیا گذاشته از نظر من پدرو ما ...

آفرین 

حداقل بدون بچت الان نداره 

اگر کمکی نمیکنی حداقل ازش اینجوری نخواه 

من که اینا رو میگم خودم خونه پدرشوهرم هستم ۶ ساله 

هیچی ازمون پول نگرفتن 

اگر قرارربود بگیرن با غریبه چه تفاوتی داشتن 

ضمنا اون زمان که میان میگن پسرمون دم ازدواجشه هیچی نداره باید فکرراینجاشم کنن ‌.بچشون رو زور از خونه میکنن بییرون ذوق میزنن زن و بچه دار میشه باید زحمتشم تقبل کنن 

وگرنه بچشون تا ۴۰سالگی بمونه مجرد 

بخدا شوهرم همه جوره بوده براشون کسی هم توقعی نداره بخاطر همین دلم میسوزه براشون کار و زندگی چند هفته ...

چرا توقع نداره؟اتفاقا تنها کسانی که تا آخر عمر بدون شرمندگی میشه ازشون توقع داشت پدر مادرن.

چون یجورابی خالق ماهستن

مثل اینه بگیم ما از خدا توقع نداریم 

ببین بله که جایی نوشته نشده وظیفشه.اما من اعتقاد دارم پدر مادر زمانی بچه دار بشن که همجوره حمایت کنن ...

عزیزم منم همین فکر رو میکردم.۷ ساله ازدواج کردم و تا پارسال قصد بچه دار شدن نداشتم چون فکر میکنم باید بهترین شرایط رو براش فراهم کنم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود