2777
2789
عنوان

جاری جدید من و رفتار عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 81 پست
شاید حسودیم میشه خودم متوجه نیستم

ما هم دندون پزشک داریم عروس پولدار هم داریم اول جوگیری این جوریه .بزار بگذره .جو خودش میره.ولی شما هم میتونید تولیدی بزنید ‌.شرکت بزنید خانوادگی رییس بشید .با توانایی که دارید

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم سخت نگیر و ببین دفعه بعد باز اسمتو میپرسه یا نه 

اگر پرسید میفهمی که مشکل داره توام بگو ماشالا که شما باهوشی اسممو باز یادتون رفت 

کیف و شال و این ها هم دفعه بعد راهنماییش کن بزار داخل اتاق 

ما هم یا خودمون می‌بریم یا مهمون رو راهنمایی میکنیم یا اینکه مهمون ازمون اجازه میگیره که کجا آویزون کنه و کدوم اتاق بره 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
رتبه برتر بوده بدون سهمیه

شاید مشعلش زیاد بوده و اسمتو فراموش کرده واقعا

درکل رو این دوتا رفتار نمیشه نظر داد

باید یکم پیش بره و رفتارشو‌ببینی

درکل از آدمی به این لول انتظار نمیره دنبال جاری بازی باشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

ن عزیزم شاید واقعا فراموش کرده باشه منم اون اوایل اسم بعضی فامیل های همسرمو فراموش میکردم 

حتی رفتیم عروسی پسر داییش ،دختر داییش ازم پرسید ببخشید اسمتون چی بود یادم رفته، ب هرحال پیش میاد ناراحتی ک نداره

واینکه خوب مهمانی رسمی خود میزبان باید کیف و پالتو مهمان رو بگیره خدمتکار ک نداشتید خواهر ،ک بهت بر بخوره دیگع مجبور بوده بده دست خودتون ،سخت نگیر 

اون نرماله توام خیلی به رفتارش فکر نکن به مرور باهم آشنای پیدا میکنین

نرماله؟؟؟؟؟به اسی میگه اسمت چی بود؟😂تازه کت و کیفش هم داده بزاره براش....من بودم میگفتم تشریف بیارید.توی ابن اتاق بزار لطفا.بعد هم اتاقو ترک میکردم😂

ن عزیزم شاید واقعا فراموش کرده باشه منم اون اوایل اسم بعضی فامیل های همسرمو فراموش میکردم حتی رفتیم ...

دختر دایی شوهر دورتره نسبت به جاری 

بعدم باید اجازه بگیرید که کجا بزارید لباس هاتون رو ،میدی دست صابخونه واقعا؟

قشنگ معلومه میخواد اسی رو تخریب کنه که آره من سر ترم.با احترام جاری اسی خر است😐

منم میگم میخاد منو کوچیک کنه.چون اگه یکم‌گوش میکرد منو صدا میزدن یادش میومد اسممو

کارمند اداری ولی در سطح مدیر

پس شما هم جایگاه اجتماعی خوبی داری.. اصلا خودتو نباز.. حتما جلوش شیک واراسته باش..شیک صحبت کن.وغذابخور..درحدی که وقتی برگشتی خونه اوووف پوکیدم بس کلاس گذاشتم🥴

پارسا پسرمامان😍