2777
2789
عنوان

همه تو سایت کمبود دارن جز یه عده کاراگاه و معلمای اخلاق😂

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 55 پست

اونایی که خوشیاشونو میگن هم اشتباه میکنن واقعا چشم زخم وجود داره

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سریا کلا تاپیکاشونو ی نگاه بکنی میبینی منظورشون جیه و اکثرشونم دروغ میگن.شما تاپیک بزن بگو درآمدتو ...

عده ی کمی بیمارن ولی عده ی زیادی که راست میگن

خیلی ها اینجا وضع مالی خوبی دارن و موفق هستن و ثابت شده هم هستن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
واسه همین دروغای ک ی سریا گفتن دیگه واقعا نمیشه اعتماد کرد نمیشه باور کرد ک کی داره راست میگه.تاپیک ...

قبول دارم خدایی تا گندشونم درمیاد اولین حرفی که میزنن میگن کالبَلی دَشتِ دو نفله  

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

ولی اسی برعکسشم حرص دربیاره خدایی

طرف تاپیک زده دستم شوهرم قطع شده یه نفر پیدا میشه کامنت بذاره شوهر من سه تا دست داره😐😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
عده ی کمی بیمارن ولی عده ی زیادی که راست میگنخیلی ها اینجا وضع مالی خوبی دارن و موفق هستن و ثابت شده ...

اره خب خیلیا پولدارن من خودم تاپیک آهو ناله و نداری میبینم حالم بد میشه.ادم میاد سایت سرگرم بشه بخدا اینارو میخونم حالم بد میشه.من منظورم کسای ک نقش آدمای پولدارو موفقو میان تو این سایت بازی میکنن ک مطمعنم ب جشم خودتم اینطور آدما خوردن

واسه همین دروغای ک ی سریا گفتن دیگه واقعا نمیشه اعتماد کرد نمیشه باور کرد ک کی داره راست میگه.تاپیک ...

چرا یه درصد فکر نمیکنین طرف داره راس میگه 

و شاید برای من اتفاق نیفتاده 

خیلی سریع میکوبیدش 

برفرض که دروغ میگه بازم میخونیم رد میشیم سرگرم میشیم 

ولی همین کاراگاه بازیا تاپیک رو خراب میکنه

اره پیک می رو زیاد شنیدم طرف معنی شو نمیدونه ها ولی میگه

آره

به هر کی میگن پیک می

اکثرا بچه دبیرستانی ان جدی نگیرید

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اره خب خیلیا پولدارن من خودم تاپیک آهو ناله و نداری میبینم حالم بد میشه.ادم میاد سایت سرگرم بشه بخدا ...

بله عزیزم حق با شماست

بعضی ها خیلی تابلو هستن

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️