2777
2789
عنوان

همه تو سایت کمبود دارن جز یه عده کاراگاه و معلمای اخلاق😂

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 55 پست
چرا یه درصد فکر نمیکنین طرف داره راس میگه و شاید برای من اتفاق نیفتاده خیلی سریع میکوبیدش برفرض که د ...

اخه ادم مریضو،روانی زیاده تو سایت میان میگن اره شوهرم ماهیی ۱۰۰ میلیون مبزنه کارتم ازاخر معلوم میشه یارو ۱۵ سالشه تاپسک،زدع

اگه توی تاپیکشون احساس برتری بدن یا مقایسه ای انجام بدن بله کمبود حساب میشه درست مثل تاپیک دیروز که ...

من خودمم اون تاپیک رو گزارش زدم 

ولی اون از حال خوبش یا خانواده نگفته بود که 

اینجا کافیه بگی در رفاهم میگن دروغ میگی تو چهارراه در حال گدایی هستی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه نگفتن فهمیدیم ماشین داری🤣

بخدا یکیشون گفت اگر ماشینت خوبه اوکیع

گفتم آره فلان ماشینه، بعد یکی دیگه شون گفت ااا حتما کروک هم هست بیا کورس ببندیم و ....

چندتاشون گفتن ماهم راننده ایم ولی با سرعت مجاز رانندگی میکنیم و ... نه اینکه یه دفعه بگن و رد شن هااا، بیخیال نمیشن 

منم تاپیک رو قفل کردم 

چرا یه درصد فکر نمیکنین طرف داره راس میگه و شاید برای من اتفاق نیفتاده خیلی سریع میکوبیدش برفرض که د ...

من تو کدوم تاپیک ب کسی ک راست گفته توپیدم؟؟گفتی تو جندتا تاپیک منو دیدی؟؟من خداروشکر کمبودی ندارم ک پولدار بودن کسی واسم عجیب باشه.من تو تاپیک سه نفر بودم ازین آدما ک تاپیکای هر سه تا رو کل سایت فهمیدن فیکه

اخه ادم مریضو،روانی زیاده تو سایت میان میگن اره شوهرم ماهیی ۱۰۰ میلیون مبزنه کارتم ازاخر معلوم میشه ...

بله هستن الکی بگن ولی در عوض ادمی هم هست که واقعا صد میلیون براش پول خورده

ولی اسی برعکسشم حرص دربیاره خداییطرف تاپیک زده دستم شوهرم قطع شده یه نفر پیدا میشه کامنت بذاره شوهر ...

دقیقا😂کافیه بگی این مشکلو دارم صددرصد بلااستثنا یکی پیدا میشه توهمون تاپیک بگه وای خداروشکر ک من این مشکلو ندارم خب باشه خداروشکر مشکلو نداری ولی واقعا تو تاپیکی ک یکی داره دردودل می‌کنه درسته بیای نمک بپاشید رو زخمش؟؟بعد ب اینطور آدمی جی باید گفت آره ی سریا ی پوزخندم میزنن رد میشن ولی ی سریا جوابشو میدن 

چرا فک میکنین هرکی از حال خوبش تاپیک زد یا راجب شرایطش گفت میخاد پز بده خب ادم نمیتونه نقش بازی کنه ...

الان خودت جزو کدوم دسته ایی؟؟؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

تماشا چی

پس دیدی تو نی نی سایت همه جزو اون دو دسته نیستن و خیلیا جزو دسته سومن....شما عنوانت طوری بود که من خجالت کشیدم پست بزارم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم