2777
2789
عنوان

کیا همیشه خونشون نامرتب و به هم ریختس

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مادرمن خونه ش تو روستاست میری خونه ش اینقد مرتبه ومنظم ..فلان چیز و برمیداری استفاده میکنی میبری بزاری میگه جاش اونجاست بزار اونجا ..گرد گیری کردنش ..بدون اینکه خبر بدی بهشم بری همینه ..کلی کار میکنه تو روستا بازم توخونه میگه نمیتونم بیکار بشینم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
نه والا از صبح تا شب خونس زورش میادوالاحقم داره من هستم مثل یه خدمتکار کار میکنم چرا اون کار کنه

بله متاسفانه، وقتی شما همه چیز رو به عهده گرفتی ایشون هم راحت تر شونه خالی می کنه، کم کم به بهانه ی درس یه کم از مسئولیت هات کم کن، انشاءالله که به خودشون بیان

آره قبلن بهم میگفت غذا بپز یاد بگیر رفتی خونه خودتون نمون فکر کردم اگه بلد باشم غذا بپزم اونم مینداز ...

نه بزار اون غذا رو حداقل بر عهده داشته باشه. شما تمییز کاری کن.هر وقت باشه غذا رو با فیلم‌های آپارات هم باشه یاد میگیری. اما خونه داری بلد باشی خوبه. روحیه خودت و مادرت و خانواده با یه خونه تمییز خوب میشه

بله متاسفانه، وقتی شما همه چیز رو به عهده گرفتی ایشون هم راحت تر شونه خالی می کنه، کم کم به بهانه ی ...

وایییی 

وقتایی که میرفتم مدرسه میومدم خونه 

خونمون بهم ریخته میشد یعنی یه وضعی میشد 

اعصابم خورد میشد

خودم پا میشدم تمیز میکردم 

خودم کردم که لعنت بر خودم باد

🚬🚶‍♀️

نه بزار اون غذا رو حداقل بر عهده داشته باشه. شما تمییز کاری کن.هر وقت باشه غذا رو با فیلم‌های آپارات ...

اره دقیقا 

یعنی آرزو به دل دارم یه روز خونه مرتب باشه 

🚬🚶‍♀️

قبلا خیلی خونم بهم ریخته بود گازمو چند ماهی یبار تمیز میکردم  ظرف چند روزی یبار میشستم کابینتا نامرتب کمدا لباسی نامرتب... بعد سر تمیز کردنشون پاره میشدم... جدیدا متحول شدم غذا که میخورم ظرفا رو میشورم نمیذارم جمع شن که بعدش زورم بیاد بشورمشون.. گازمو اخر شب پاک میکنم زیاد وقت نمیبره نمیذارم خونه زیاد نا مرتب و شلخته بشه الان خونم خدایی تمیزه 

قبلا خیلی خونم بهم ریخته بود گازمو چند ماهی یبار تمیز میکردم ظرف چند روزی یبار میشستم کابینتا نامرت ...

دقیقا مشکل خودمم هست 

۳ ساعت کار میکنم 

۸ ساعت پای گوشیم 

🚬🚶‍♀️

خونه خواهر شوهرم😁حتی روزی که منو پاگشا کرده بود اتاق خوابشون ترکیده بود.هرچیزی که بر میدارین بعد اس ...

خاهرشوهر بزرگه منم اینطوره یکبار رفتم خونشون بعد پسرعموشوهرش زنگ زد گفت داریم میایم اونجا منم پاشدم کمکش دادم رفتم وسایل بزارم تو کماد در کمود باز کردم همه ریختن رو سرم تو نگو قبل من چیزا رو جمع کرده گذاشته تو کماد 😂

وایییی وقتایی که میرفتم مدرسه میومدم خونه خونمون بهم ریخته میشد یعنی یه وضعی میشد اعصابم خورد میشدخو ...

منو خاهرم هم مرتبیم مادرم با اون یکی خاهرم بی نظم خاهرم مجرده هرروز باشون دعوا میکن میگه همش من باید غذا درست کنم مرتب کنم خدایش اگ اون نباشه از گرسنگی میمیرن😂

وایییی وقتایی که میرفتم مدرسه میومدم خونه خونمون بهم ریخته میشد یعنی یه وضعی میشد اعصابم خورد میشدخو ...

الان اگه شما تمیز نکنی مهمون برسه مادرت چی کار می کنه؟ براش مهم نیست؟