2777
2789
عنوان

کیا همیشه خونشون نامرتب و به هم ریختس

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 51 پست
دقیقا مشکل خودمم هست ۳ ساعت کار میکنم ۸ ساعت پای گوشیم

برای خودت جایزه بذار... بگو مثلا ظرفا رو شستم ی چایی میخورم خونه رو تمیز کردم نیم ساعت میرم تو گوشی... پنجشنبه ها رو بذار برای تمیز کردن اساسی هر چی برداشتی بذار سر جاش زیاد کاری نمیمونه

الان اگه شما تمیز نکنی مهمون برسه مادرت چی کار می کنه؟ براش مهم نیست؟

هیچی بد منو میگه 

میگه 

ببین فلانی این (من)ازصبح تا شب سرش تو گوشیه فاز افسردگی و غم گرفته خدا اینو بکشه من راحت شم دختر فلانی رو میبینید اینم میبینید؟ دختر فلانی برادرشو نگه میداره خونه تمیز میکنه بلده برنج بپزه ولی این چی؟ 

پاشو بگو همسایه بیاد خونه رو مرتب کنه 

🚬🚶‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خاهرشوهر بزرگه منم اینطوره یکبار رفتم خونشون بعد پسرعموشوهرش زنگ زد گفت داریم میایم اونجا منم پاشدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣موندم چجوری تحمل میکنن.عادت دارن همه ظرفای کابینت رو استفاده میکنن بعد همه رو میشورن😐همسرم بی نطم بود همون اول بهش گفتم این وضع رو نمیتونم تحم کنم خیلی سعی میکنه مرتب باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم