2777
2789
عنوان

کیا همیشه خونشون نامرتب و به هم ریختس

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خواهر شوهرم😁حتی روزی که منو پاگشا کرده بود اتاق خوابشون ترکیده بود.هرچیزی که بر میدارین بعد استفاده بزارین سرجاش.بعد هر وعده همونرموقع طرفارو بشورین که جمع نشه.هفته ای دو تا سه بار جارورقی بکشین.سرویسم هفته دوبار شسته بشه.خودم خیلی رو مرتب بودن حساسم با وجود اینکه نوزاد دارم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
نه والا از صبح تا شب خونس زورش میادوالاحقم داره من هستم مثل یه خدمتکار کار میکنم چرا اون کار کنه

تاکی عزیزم،خوب شماهم آدمی 

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
تقسیم کار کنین ؛ مثلا حداقل مادرت روزی یه وعده غذا رو که میپزه؟

آره 

قبلن بهم میگفت غذا بپز یاد بگیر رفتی خونه خودتون نمون 

فکر کردم اگه بلد باشم غذا بپزم 

اونم میندازه سرمن 

🚬🚶‍♀️

هر کاری که فقط پنج دقیقه وقت می بره رو همون موقع انجام بده، مثل گذاشتن کفش داخل جاکفشی، مرتب کردن تخت خواب، گذاشتن لباس بیرون سر جاش

وارد هر قسمت خونه که می شی سعی کن موقع خروجت حتی شده یه کم تمیزتر از موقع ورودت باشه، مثلا می ری تو اتاق، وقتی از اتاق خارج می شی باید اتاق یه کوچولو هم که شده تمیزتر از قبلش باشه.

هر چیزی رو برمی داری همون موقع بگذار سرجاش

تو خونه که راه می ری مثلا داری از پذیرایی می ری آشپزخونه هر چی تو پذیرایی برای آشپزخونست با خودت ببر، کلا هر جای خونه می ری هر چی تو مسیرت مال اونجاست بردار ببر.

اینجوری معمولا خونه مرتب می مونه ولی به شرطی که بقیه هم همکاری کنن، نه که بقیه کلا بریزن و بپاشن شما یک تنه جمع کنی.

به نظرم با مادرت و بقیه هم صحبت جدی کن، نمی شه همه چیز رو دوش شما تنها باشه

خونه مادرشوهرم تو این چند سال یه روز ندیدم تمیز باشه...خودش شلخته بچه هاشم از اون بدتر.....خونه جاریمم همیشه نامرتب میخوره میخوابه فقط...شوهرسم مثل بت پرستش میکنه.....

دختر خوشگلم کی خدا تو رو به من میده ...خدایا دلم اندازه دنیا گرفته