من شهر غریبم کسیو ندارم یکی دوتا کلا دوست دارم باهاشون رفت امد میکنم شناخت کافی دارم ازشون یکیشون که کلا متاهله بچه داره اسم شوهرش از زبونش نمیوفته اون یکیم دوست پسر داره در واقع نامزده یجوری خانوادش در جریانن حالا چند روز پیش با اولی رفته بودم بیرون گفتم برگشت گفت اینجور ادما میان زندگیتو میپاشونن امروزم دومی امده بود خونمون از دهنم در رفت گفتم برگشته میگه رفت امد نکن مخ شوهرتو میزنه فلان اینم بگم مادرم عمری با همین توهماتو تفکرات با هیچکس رفت نکرد سال یبار خونه فامیل نرفتیم شدیدا این حرفش بهم برخورد انگار شوهرم مثلا انقد هوله با دوست متاهل من قراره بریزه روهم چیزی نگفتم تصمیم دارم سری بعد که ب دوستام گیر داد یچیز دندون شکن بگم مامانم دیگه چیز میز نبافه تحویلم بده
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با اخلاقیاتش کار ندارم ولی همچین دروغم نمیگه جای رفیق بیرونه حریم خونس نه تو خونه
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
راست میگه خونه زیاد رفت و آمد نکنید یا وقتی شوهرت خونه نیست بیان خونت.یا بیرون بیرون پارک
شوهرم کلا نیست هفته ای یبار میاد برای همین باهم رفت امد میکنیم ما یسره تنهاییم با بچم حتی یبار واسه دیدن بچم میومدن شوهرم خونه بود خپدش پاشد رفت قبل امدنشون