2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1172 پست
صددرصد

والا گشت و گذارش مخفیانه ست ، اصلا قرار نبوده مادرشوهرشو ببره ولی خب حداقل صبح رفتنی میگفتن که دارن کجا میرن و قضیه چیه و دیر میان ، یا حداقل بازم ظهر شده نرسیدن برن خونه به مادرشوهره زنگ میزدن بنده خدا پیرزن

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
والا حالا اگه دخترش با دومادش اینکارو میکردن طوری نبود. فقط واسه دختر مردم زشته

دقیقاااااا یادم میاد مادرشوهرم نمی‌داشت منو همسرم دوران عقد تنها پیش هم بخوابیم دایما چشم و ابرو میومد و تیکه مینداخت حتی لحاف نمی‌داد بهمون منم از شهر دور میومدم اما دخترش که عقد کرد براش تواتاق دخترش تخت دونفره گذاشت ک کاملا راحت باشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا گشت و گذارش مخفیانه ست ، اصلا قرار نبوده مادرشوهرشو ببره ولی خب حداقل صبح رفتنی میگفتن که دارن ...

دقیقا انگار بنده خدا کلفتشونه بیشعوری تا چ حد اخه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

اوناي ك نميفهمن مشكل چيه مث  زن داداشت هستن 😄

خب برا چي اومدن خونه مامانت همون خونه خود دختر مي موندن و باهاشون ميرفتن تفريح و تولد و ناهار هم ميخوردن

چرا ب مامانت زحمت بدن واسه ناهار

مامانت واسه ناهار خودشو اذيت نكنه تدارك نبينه از اين ب بعد هر چي خودتون داشتيداونام بيان بخورن دير هم اومدن تموم هم شده بود داداشت غذا سفارش بده يا نيمرو بخورن

اینو فقطططط باید بی محل کرد ادم میشه بار بعد اومدن یه غذای ساده بپزه مادرت بگه پام درد میکرد این یارو مامانتو با کلفت و خونتونو با هتل اشتباه گرفته داداشتم خیلی زنشو دوس داره نهارو بده بیرون کوفت کنه به خیلیا احترام بذاری سرگیجه میگیرن

مردم برق ایگری ایمه دوکل تپاله😐
حالا هرکسی تدارک دیده بودخانواده اش صدبار مهمون مادر من بودننباید به مادر من بی احترامی میکردنفوقش ا ...

کسی به مادر شما بی احترامی نکرده،اونا دور هم جشن گرفتن شب قبلشم با شما بودن جوری میگید واسه استراحت میان خب اولا نامزدن و میخوان خوش بگذرونن دوما خونه نیان کجا برن؟ وقتی میگن میریم بگردیم نهار میاییم مامانت بگه من میرم بیرون خودتون بپزین

جفتشون بی شعورن به یک اندازه فقط بگید چیکار کنم باهاشون

منبعد نه تولدشون رو هیچ کدوم تبریک بگید نه کادو بدین بعد این هم خیلی باهاشون صمیمی نباشین به قاعده حرف بزنین.شمام روز تولد خودتون یا بچتون فقط پدرومادرتون دعوت کنین و اونارو نگین و یه تولد مفصل و یه عکس خوشگل واسه پروفایل🤭🤭🤭🤭

من فقط نوچ نوچ میگم 

عجب رویی داره بابا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بجز اینکه رفتن خوشگذرونی بعد اومدن ناهار و خونه ی مادرتون خوردن هیچکارشون اشتباه نبوده دوست داشتن با ...

واقعااااااا  .کاش خاهر شوهرا یکم توقعات و از داداش و عروس کم کنن

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
بجز اینکه رفتن خوشگذرونی بعد اومدن ناهار و خونه ی مادرتون خوردن هیچکارشون اشتباه نبوده دوست داشتن با ...

اینکه شما خوشگذرونیتو جایه دیگه بکنی و زحمتت برای کسی دیگه باشه واقعا زشته

گذشته از اون همون قدر که خانواده ی دختر براش زحمت کشیدن 

خانواده ی پسر هم زحمت کشیدن برای بچه شون 

اگه دختر خانوم تولدو گرفته و دعوت نکرده 

واقعا کار زشتی کرده و بی احترامیه بزرگی کرده

اگه هم دوست داشته جدا بگیره 

مشکلی نیست 

یه روز خانواده خوده خانومو میگن

یه روز خانواده اقا 

بعضی خانواده ها اینکارو میکنن و جدا جدا میگن

ولی فک کنم خانواده ی دختر خواستن سوپرایز کنن 

که خب فرق میکنه قضیه اینجا 

و زن و وشوهر چون نمیدونستن مسلما دعوتم نمیتونستن بکنن

ولی اینکه تو از بقیه پنهان کنی و بعدش استوری بذاری و بقیه از استوریت بفهمن 

این کارم زشته واقعا

و بعد از تولد اومدن ناهار خونه مادر شوهر

اره اون رو که کاریش نداریماصلا واکنشی نشون ندادیماین هفته تولد همسرخودمه و برنامه سورپرایز داریم به ...

خانواده شوهرتو میگی؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
واقعااااااا .کاش خاهر شوهرا یکم توقعات و از داداش و عروس کم کنن

ببین شما وقتی با یکی نزدیکی که میری خونش برای غذا ولی تو اون زمان یه چیزی رو پنهان میکنی ولی با استوری به همه نشون میدی یه حس نامحرم بودن به ادم دست میده 

اینکه طرف تو رو به عنوان هتل و وردار بذار میخواد 

ولی تورو محرم نمیدونه که بگه 

استوری میذاره که همه بدونن برای دختر تولد گرفته شده

ولی میزبان محرم نبوده که تو بگی 

فقط نقش بردار و بذار داری

این دوتا حرکت حسه بدی میده

الان شما ک میخوای شدهرتو سورپریز کنی خانواده شوهرتم دعوت کردی؟ اگر ن بکن و داداشتم دعوت کن بذار یاد بگیرن

از اول شمشیزو از رو نبند شاید بلد نیست

عروس ما هم اوایل از این کارا میکرد ما اهمیت ندادیم الان باهامون قاطی میشه