2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 44538 بازدید | 643 پست
کسی به مادر شما بی احترامی نکرده،اونا دور هم جشن گرفتن شب قبلشم با شما بودن جوری میگید واسه استراحت ...

از یه طرف حرفه اسی حق بوده 

اگه قرار بود اون روزه تولدو باهم باشن

درستشم این بود که اون روز خونه ی مادره خانوم میموندن

هر چقدر فکر کردم کار منفی از طرف عروستون ندیدم 

اگه میخواست از شما پنهان کنه شما رو هاید میکرد 

برای ناهارم زنگ زده گفته منتظر نمونید حالا عصر اومدن غذا خوردن

تو خونه خودش اگه جشن میگرف و شما رو دعوت نمیکرد خب حق داشتی 

یعنی باید اجازه میگرف؟ 

کلا متوجه نمیشم دلیل ناراحتیت چیه

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

واقعا بیشعوره و بیشعور تر از اون داداشه نفهم و بی معرفته و بی شعور تر از داداشت اون کاربرهای احمقی هستند که حق رو به زنداداشت میدن

هر چقدر فکر کردم کار منفی از طرف عروستون ندیدم اگه میخواست از شما پنهان کنه شما رو هاید میکرد برای ن ...

تو خونه خودشم بازم دليلى نداره ما رو دعوت كنه،اگه تولد بزرگ و مفصل باشه اره  

من زن داداشم برا دخترش تولد خودمونى با خانواده خودش گرفت ،حالا بيايم ناراحت بشيم 

و مایی که روز قبل دیدن استوری هاخودمون واسه زنش کیک تریدیم وکادو هامون رو دادیمبی خبر از همه جاخودمو ...

دیگه عزیزم داداشت مستقل شده و هرجور دوست داره تولدِ زنشو جشن میگیره

بنظرِ من این داداشِ شماست که باید اطلاع بده ولی بنظرم مامانت پسرِ درستیو تربیت کرده، تولدشم اگر میخواستین بگیرین بالاخره باید باهاشون هماهنگ میکردید شایدم خواستن ۲ تا تولد حدا باشه برای خوانواده ها

ولی خب حق دارین ناراحت بشید باز

اونا زنگ نزدن مادر اسی زنگ زده

عه این کارش بد بوده انصافا

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ
ناراحتی نداره که خانواده ی خودش رو دعوت کرده و پدر و مادر همسرش رو نگفته؟؟؟؟؟

خانواده خودشو دعوت نکرده 

خانواده دختره برای دخترشون تولد گرفتن تو یه باغی جایی 

تو خونه خودشم بازم دليلى نداره ما رو دعوت كنه،اگه تولد بزرگ و مفصل باشه اره من زن داداشم برا دخترش ...

واقعا یجور رفتار میکنن انگار پسرشون رفته تو کوچه بازی کنه 😐 بابا طرف تشکیل خانواده داده ...

تورو خدا اگه راه حل خوب بلدین بگین این تنبل خانم وادار به کار کنیم محترمانه نمیخوام بی ادبی کنم

عروس خاله منم همين بود دست به سياه و سفيد نميزد خالم صداش مي زد موقع كار مريم بيا اين كارو كنيم يا دارم فلان كارو ميكنم بيا كمك مجبورش ميكرد كمك كنه اونم خودش كم كم درست شد.

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙