2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1172 پست
ب نظر من استارتر و‌ مادرشون توقع بیجا دارن

دقیقا اگه گله ای هم باشه مال خانواده دخترس چون برابچشون تولد گرفتن ولی پدرمادرشو دعوت نکردن 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا هرکسی تدارک دیده بودخانواده اش صدبار مهمون مادر من بودننباید به مادر من بی احترامی میکردنفوقش ا ...

تقصیر مادرته بگه ما برنامه داریم امروز نیستم یا بگه غذا درست کردم ازشب تو یخچال گرم کنید بخورید یا به پسرش بگه ماهم دوست داریم پنج شنبه جمعه بریم بیرون یک هفته برو خونه مادر زنت

مادرتون را پنجشنبه ها بیان خونه بچه‌ای دیگش اینها تنها باشن واس تولدم تو عقد کسی ب مادرشوهر و خواه ...

چه کاریه مامانش بره مزاحم بقیه بشه که چی ، مگه میان تو هال کاری کنن؟ حتما اتاق هست اونجا که خلوت کنن

کارشون زشت بوده باید میگفتن برنامه داریم تا بعد عصر نمی‌آیم منتظر نباشین

چرا من متوجه رفتار زشتشون نمیشم دلش خواسته تولدشو با خونوادش باشهشما هم دلتون خواسته تولد گرفتین دیگ ...

:/

باید خودتو جاش بذاری 

واقعا شما ناراحت نمیشین؟؟؟؟؟ 

اگه میشین پس رفتار زشتیه 

اگر نمیشین هم ک باید ببینین اکثریت چطورین ناراحت میشن تو اینجور مواقع یا نه 

خب توقع میره خانواده پسر هم دعوت باشن نه اینکه تنها برن برا خودشون تولد بگیرن موقع استراحت برن خونه خانواده پسر 

مگه هتله؟ 

باهاش اتمام حجت کن. وگرنه مثل من ۵۰ سالت میشه و میبینی خواستگارات و داداشت، زنداداشت، داییت، خالت، مادربزرگت و مادرت و خواهرت برات پروندن و تو این سن همینا هم بیشتر از همه متلک بارونت میکنن. اون که خودش شوهر داره بشینه سرجاش. تو خودت بلدی از پرستیژ و حق خودت دفاع کنی. اون بره بچه داریش و بکنه.

دوستان قبول کنید ما زن ها شیطان درس می دهیم🙊....هم خواهرشوهریم😐 هم عروسیم 😐 هم جاری ایم😐 در آینده هم مادرشوهر😑 می شویم....چرا ما زنها به هم رحم نمیکنیم....چرا ما زنها هوای همدیگرو نداریم.....🤣🤣🤣 با اجازه استارتر یکی منو توجیه کنه🤔

:/باید خودتو جاش بذاری واقعا شما ناراحت نمیشین؟؟؟؟؟ اگه میشین پس رفتار زشتیه اگر نمیشین هم ک باید بب ...

وا آین چه قانونیه که میگید باید ؟ مگه شما تو همه دورهمی هاتون پدر و مادر شوهرتون رو‌دعوت میکنید ؟

مامان باباش میخواستن یه دورهمی خانوادگی برای تولد دخترشون داشته باشن 

حالا میتونستن اطلاع بدن که ما میریم بیرون واسه همچین چیزی 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

حالا اگر قبلش اعلام میکردن میگفتی تو این اوضاع اصلا درک نمیکنن ما از کجا یاریم واسه تولد عرسمونم هزینه کنیم😐😐

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا