2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست

خیلیییی کار زشتی کردن، هر کس هم از کارشون دفاع میکنه، لنگه ی عروستونه! بیچاره مامانت مگه کلفت ایناس؟ زحمتشونو به مامانت بدن، خوشیهاشونو با خونواده ی عروس کنن؟ اگه داداشت میومد دنبال مامانت و اونم میبرد آسمون به زمین میومد؟. ببخش ولی داداشت از زنشم بی شعورتره. من باشم رک بهشون میگم، ناراحت هم بشن به جهنم! اتفاقا چیزی نگی میگن بلانسبت اینا خرن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون با ما تولد نگرفت ما براش تولد گرفتیم! که اشتباه کردیممنم اتفاقا میخوام این هفته با خانواده ام تو ...

دقیقا همین کارو‌کن، دیگه هم رو ندین بهشون، ناهار میخوان دست کنن تو جیب مبارکشون و از بیرون بخرن. با هر کسی مثل خودش باید رفتار کرد، احترام دو طرفس!

پس کاش اوناهم مزاحم ما نشن!! چون میان دو روز اخر هفته خونه مادرم ودقیقا مزاحمن جایی بیان با ما باید ...

اگه داداش تو ک پسر خونوادس اویزونه تو همکه دخترشونی اویزونی خجالت بکش زن اون داداشته زنشم اگه اویزونه شوهرتوام اویزون حساب میاد پس... اونجا خونه بابای اونم هست فقط بابای تو ک نیست اگه تو میری خونه بابات اونم میاد خونه باباش اگر اون مزاحمه توام مزاحمی ناراحتی یه موقع دیگه برو خونه بابات وقتی تحمل دیدن برادرت ک همخونت هم هست رو نداری خانومش ک پیشکش.... من موندم چه جور میگن خواهرا دلسوزن منکع جونم برای داداشم در میره هرجا ببینمش حالش خوبه و خوشه حال منم خوش میشه از خوشیش چه با من چه بی من چه فرقی داره.. اخر هفته رو مامانت زحمت میکشه از پسر خودش و خانومش میزبانی میکنه دستشم درد نکنه مگه از جیب شوهر تو میره ک زورت گرفته اخه به تو چه مربوط

مادرشوهرا بعضی وقتا اصلا کاره ای نیستن خواهرشوهرا آتیش بیار معرکه میشن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من که نفهمیدم استارتر برا چی ناراحته فقط فهمیدم میخواد خواهرشوهر بازی دربیاره 

مام خواهرشوهریم والا کار نداریم عروس با کی تولد میگیره کجا میره شما چقد فضولی ،زنداداشای من مسافرتشونم با خانواده خودشون میرن با ما نمیرن ولی ما کاری نداریم به کارشون شما دیگه نوبری

بهترین دین انسانیت

:/باید خودتو جاش بذاری واقعا شما ناراحت نمیشین؟؟؟؟؟ اگه میشین پس رفتار زشتیه اگر نمیشین هم ک باید بب ...

عزیزم ما سال اول که عقد بود داداشمم با میوه و شام و کیک و بادکنک به صورت سوپرایز رفتیم خونه عروسمون 

بعد خداییش شما توقع داری خونواده دختر بگن تشریف بیارید تولد عروستون رو تبریک بگین بهش ؟

دعوتی نداره که ،مگه تولد غریبه بوده 

دقیقا اگه گله ای هم باشه مال خانواده دخترس چون برابچشون تولد گرفتن ولی پدرمادرشو دعوت نکردن

دعوت کردیم اتفاقا مامانش گفت زحمت نمیدیم

ولی بازم نگفتن که تولد گرفتن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اینقدرم نگو مااا برای خانوم داداشم تولد گرفتیم؟ تو خونه تو تولد گرفتن؟ از جیب تو هزینه کردن؟ خونه بابات و از جیب بابات این تولد برگزار شده و مادرت میزبانی کرده دستشم درد نکنه دفعه بعد اگر دوست نداشت برگزار نمیکنن اخه تو چیکاره ای که اینقدر جلز و ولز میکنی خب متاهلی سرت گرم زندگی خودت باشه مثل داداشت ک سرش گرم خودش و زندگیشه مامانتم دو روز در هفته از پسرش و خانومش میزبانی میکنه اجرشو ضایع نکن با این زبون تند و تیزت خونه پدرمادرشه اگه تحمل دیدن داداشت و خانومشو نداری یه موقع دیگه برو خونه بابات ک هم اونا راحت باشن هم تو

زیادی حساس شدی عزیزم کارشون اونقدرم بد نبوده از این ب بعد بدون ک این دوتا معرفت ندارن بیشتر از حدش ارزش و احترام بهشون نذار همین 

حرفیم نزن ک خودت بده میشی مطمین باش مامانت دو روز دگ یادش میره تو فقط سعی کن رابطت با مامان و خاهرت عالی باشه همین

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
:/باید خودتو جاش بذاری واقعا شما ناراحت نمیشین؟؟؟؟؟ اگه میشین پس رفتار زشتیه اگر نمیشین هم ک باید بب ...

در مورد هتل هم 

کسی که برا پسرش زن میگیره همینه 

تا عقدن همینه شرایط 

بلاخره اینجا ایرانه ،پسر و دختر خونه مجردی ندارن که 

خونه پدرشه پسره حق داره دست زنشو بگیره بیاره 

حالا اگر قبلش اعلام میکردن میگفتی تو این اوضاع اصلا درک نمیکنن ما از کجا یاریم واسه تولد عرسمونم هزی ...

فعلا که خودمون هزینه کردیم و چیزی هم نگفتیم کیک وشام و کادو دادیم

پس بحث هزینه نبود 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادرشوهرا بعضی وقتا اصلا کاره ای نیستن خواهرشوهرا آتیش بیار معرکه میشن

دقیقا بنده خدا مامانش 2روز در هفته از پسرش و خانوم عقدیش میزبانی میکنه این خودشو کشته خب خونه بابای اونم هست شاید اصلا مامانشونم حرفی نداشته باشه 

وا آین چه قانونیه که میگید باید ؟ مگه شما تو همه دورهمی هاتون پدر و مادر شوهرتون رو‌دعوت میکنید ؟مام ...

ببین بعضی چیزا شاید ایراد نداشته باشه و گناه نباشه 

ولی دور از آداب معاشرت هست 

تو دوره عقد خصوصا وقتی اینا اغلب خونه مادر شوهر هستن 

انتظار میره برای همچین مراسمی خونواده پسر هم دعوت باشن 

بهش میگن آداب معاشرت 

یجور ادب و احترامه به خونواده پسر 

علاوه بر این 

حالا دعوت که نکردن هیچ 

هیچی هم نگفتن که ما همچین مراسمی گرفتیم و همچین جایی بودیم :/

تازه روز تولد دختر  متوجه شدن که اینا اون روز رفتن رستوران و با هم تولد گرفتن 

چرا نگفتن و مخفی کردن؟ بعد واسه ناهارشون برگشتن خونه مادر شوهر که ناهار بخورن و برن اتاقشون و بخوابن و حال کنن

مگه هتله؟ 

همینجور ک اطراق میکنن خونه مادر شوهر موقع خوشی هاشون هم باید یادش باشن :) 

میگم دیگ بعضی چیزا گناه نیست ولی دور از آداب معاشرته 

بله من بودم تو چنین شرایطی دعوت میکردم. 

و اگر جای مادر شوهر هم بودم ناراحت میشدم اگر دعوت نمی‌شدم تازه اینکه چیزی هم نگفتن و صرفا گفتن ما بیرونیم خودش یه توهین دیگس