2777
2789

از مادرشوهرم و برادرشوهر ها و زناشون متنفرم. 

هر کسی پول داره برای خودش داره 

خانم ها خواهشا از برادرشوهر و جاریتون توقع پول نداشته باشین.. 

من از 6 صبح برم سر کار تا ساعت سه و نیم بعد از ظهر 

بعد مادرشوهرم از شوهرم توقع داشته باشه که به برادرت پول بده. 

حالا ما کارمند با چسون حقوق هستیم. 

برادرشوهرم مکانیک هست و تعمیرگاه داره. 

دادگاه فوقش 2_4م بده... دیگه هیچکاری نمیکنه میگه نفقه گرفتی... همون بجنگهبهتره... اگه دید حریفش نمیش ...

خب اینم حرفیه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر روز... باید بهش بگی. هر روز بهش بگو به برادرت کمک نکن. پول میدی برادرت برای زنش خرج کنه. پول میدی ...

وحشی هم هس اخه دست بزن داره اسم خانوادشو بیارم میزنه ،فقط همون کفتم بچه خرج داره منم انقد ستم کردین دلخوشی ندارم تو زندگیم 

واقعا درست میشه کم‌کم بخام؟

اره باورکن کم کم بخواه با زبون چرب و نرم اولش شابچید از گفتن خسته شدی اصلا ممکنه ده باربگی نره ولی بگو خسته نشو ولب اگه خودت روشی بلدی که زودتر جواب بده اونو پیاده کن مثلا بعضی مردا باوری زبونی بعشیاشون با دعوا وبحث وبعضیاسون وقتی اطرافیان و میبینن  مثلا بگو زشته بچه تو لباس درست نداشته باش  یعنی چی تو ندار نیستی که درآمد خودتم نده راستی چطور با وجود بچه کار می‌کنی بچه رو کجا می‌زاری پس؟

بچه چند سالشه اگر مدرسه میره بگو باید بهش پول تو جیبی بدی

پبش دبستانی 

ببین گفنه ببر غیر انتفاعی میدونستم نمیخاد بذه 

بردم دولتی 

الان ماهی ۳۵۰ نمیده شهریه مدرسع رو 

میگه بجهنم نباید بره ماها درس خوندیم چی شدیم 

این دوماهو خودم از دوستم قرض کردم دادم 

وحشی هم هس اخه دست بزن داره اسم خانوادشو بیارم میزنه ،فقط همون کفتم بچه خرج داره منم انقد ستم کردین ...

حالا شوهرم  فحش میده. 

به پدر خدا بیامرزم فحش میده. 

چی کار کنم؟  آه بکشم؟  آه من میگیره. 

خدا رو شکر جدا شدم رفتارش با بچه خیلی بهتر شدهه اما آخرش آدم نادون ترکشاش میاد می خوره به زندگیم

باز خدا رو‌شکر نجات پیدا کردی😍 

میفهمم تبعاتش تا سالها ممکنه بمونه ، اما واقعا ماهی را هر وقت ….

افرین دختر عاقل👏

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
درامدش خوبه؟ کاری ندارم ولی گرونی وحشتناک شده خدایی. یعنی اصلا نمیشه با گذشته مقایسه کرد.‌سعی کن اگر ...

منم بخاطر همون گرونی و نداری اینا از اول راه اومدم همه چیو زدم گفتم واجب نیس و ول کن و نمیخاد و …اما بعد دیدم وقتی پول درمیاره ما اصلا رنگ اون پولو نمیبینیم خرج اونا میکنه خیلی بهم زور اومد اگه درآمد نداش من ناراحت نمیشدم اما کارش یجوریه یهو پول درشت میاد دستش میبینم خدا تومن چک برااونا پاس کرده بعد من پول تاکسی ندارم حتی

چجوری خب ،همش میکه ندارم دادوبیداد میکنه اربده کشی میکنه

منم مث تو بودم خرج نمینداختم گردنش گفتم نداره  دیگه عادت کرده بود زورش میومد پول بهم بده اخرشم رفت سراغ کس دیگه خیانت کرد فکر میکرد همه زنا مث منن بی خرجن...دروغ نمیگن زنی که خرج نداره ارج نداره ... 

حالا شوهرم فحش میده. به پدر خدا بیامرزم فحش میده. چی کار کنم؟ آه بکشم؟ آه من میگیره.

دفعه بعدی زد برو کلانتری شکایت کن... چنان این کار آدمش میکنه که نگو... یا تهدیدش کن بگو بزنی این سری میرم شکایت میکنم.... با مامور میام سرکار ت... درست میشه... امتحانش کن. اگه دیدی زد حتما برو شکایت کن... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 

منم این اشتباه و کردم فکر کردم دارم درک میکنم اونم اوایل پول نداشت ولی بعدا یه خونه بالاشهر خریدیم حالا جونش بالامیاد موقع خرج کردن برای هر چیزی که بخوام بخرم بحث داریم باهم باز برا خونه خرید میکنه ولی لباس اصلا اصلا من با لباسای پاره که دوختم میگردم توو خونه ولی برا بچه هام هراز گاهی مجبورش میکنم بخره فقط واسه خوردن و مدرسه بچه م هزینه میکنه برا من اصلا