2777
2789
زمان میبره عزیزم .ماهاییکه همسرامونو عادت دادیم خودمونم عادت کردیم یه برهه زمانی فکر کردن به اشتباهم ...

عجب چیزی گفتی واقعا همینطوره انقد میریزم تو خودم افسردگی و وسواسم فکز ک میکنم از همین چیزاس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار ۲۰ دقیقه سر شوهرم داد زدم تا حالیش شد باید خرج کنه برای من نه حداقل برای بچه  چون من دم طلاق گرفتنم بود

بهش گفتم تو رو توی این سن چی خوشحال می کنه گفت نمی دونم

گفتم ولی من می دونم که مثلا اگه دو میلیارد داشتی که کسب و کار دلخواهت رو راه مینداختی خوشحال می شدی

ولی این بچه رو با هفته ای ۲۰۰هزار تومنم میشه خوشحال کرد و وقتی اونم بزرگ شد دیگه هیچی خوشحالش نمیکنه 

گفتم همه دنیای پسر بچه کفششه براش کفش خوب بخر تفریح ببرش لازم نیست حتما ببریش رستوران، ببرش پارک ترامپولین سوارش کن وایسا نگاش کن از تماشاش لذت ببر

شادی واقعی تو بچگی سراغ ادم میاد ما حق نداریم این دوره رو از بچه دریغ کنیم تا شاید آینده بچه رو بسازیم 

امروز بچه رو بساز که افسرده و دلمرده نشه تا بتونه آیندشو خودش بسازه

شاید باورتون نشه قبلش مثلا میگفتم یه پارک ساده ببر بچه رو کلی داد میزد. یه بار رفته بودیم پارک سرم داد زد: میبینی؟ الان باید ده هزارتومن بدم بره سوار ماشین برقی بشه 

بخاطر ده هزار تومن داشت کولی بازی در میاورد 

تو چقدر منی منم روز اول هیچی نخواستم رعایت حالشو کردم تموم طلاهای دروران مجردی و سر عقدو دادم بهش فروخت و کرد سرمایه اخرشم ضرر کرد حالا هیچی که ندارم بماند اقا زبونشم درازه میگه مگه چکار کردی برام همه ی زنا این کارو میکنن اسمش زندگی مشترکه فقط الان موندم با یه عالمه مریضی و دست خالی به خدا از من به شما نصیحت هیچ مردی ارزش محبت زیادی و از خود گذشتگی ما زنا رو نداره همشون سر و ته یه کرباسن بی وفایی و نفهمی تو وجودشونه

خیلی ببخشید شما همون خانومی نیستید که در مورد برادر زادتون تایپک زده بودید همونی که گفته بود زن براد ...

بله عزیزم همون هستم 

خوبه بد نیست پیش مادرمه اونم بیچاره سنش بالاست خسته میشه دیگه ولی چاره چیه 

دقیقا خونه مامانش همه کاری میکرد ینی همه چیا ،،،حتی لباساشو با دست میشست مامانش هفته ای ی بار بیشتز ...

ببین چرا آخه اینجوریش کردی لی لی به لالاش گذاشتی همه بعد ازدواج یکی دو لول پیشرفت میکنن شما اونی هم که تحویل گرفتی با استفاده ی نادرست خرابش کردی

خانواده شوهرم خیلی عوضی اند شوهرم همیشه برای اونها خرج میکرد. زورش می اومد برای من لباس بخره. الان ب ...

عین شوهر من ما سالها بعد از عقد هیچی نداشتیم زندگیمونو شروع کنیم چون تمام حقوقش مال خانواده اش بود بالاخره بعد چند سال مامانش کوتاه اومد گفت برو با زنت زندگی شروع کن ولی خرج کرایه خونه و خوراک ما رو بده دیگه ازت هیچی نمبخوایم 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
اول از خوراکی ها ومواد غذایی درست کن.واسه خودت وبچت بهترین ها را بپز وقتی شوهرت نیست..وقتی اومد معمو ...

وای اینارو ک میگی میبینی چقد باطلم من اصلا ارایشکاه نمیرم ک بخام هزینه بیشتز ازش بگیرم ،یا وقتی خونه نیس اصلا غذا نمیخورم ،همیشه غذاهای گوشتی روزایی ک اون هس درست میکنم،خودشم فهمیده میکه من نباشم تو از گرسنگی میمیری 

بنظرت درست مبشن اینجور مردا ؟

اون فرد ایده ال که نه نمیشن و شاید تا ابد بگن زن و بچه ما خوب نیستن و فلان ...ولی بخوای انصافن و قانونن به موضوع نگاه کنی اونها بی مسئولیتی خودشون را گردن روزگار و شما میذارن ....اینها هیچ کدوم مهم نیستن ....هدف رسیدن شما به مقصوده ...پس نباید کوتاه بیای و هرچقدر سیاست و چاپلوسی و زرنگی چاشنی کارت کنی زودتر به نتیجه میرسی و عواقبش هم کمتره برات ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای دقیقا ،من ی عالمه شاباش و سکه و طلا دادم بهش ،اونموفع اگه اونارو نگه داشته بودم الان کمش باز ۷۰۰ ...

تو چقدر ساده ای نده دیگه خواهر من نده بگو ندارم خرج کردم چرا موقع خرید ازش اجازه میگیری که اونم بگه داری وقتی پولشو داری برو به.بخر شوهر منم  همین بود وقتی میگفتم می‌خوام بخرم می‌گفت نه ولی وقتی بدون اینکه خبردار بشه برم بخرم نهایتش میگه اینو کی خریدی از کجا خریدی یا چند خریدی البته اولا گیر میداد ولی یواش یواش بهتر شد باورکن چند روز پیش فکر کرد یارانه رو نریختن ناراحت بود می‌گفت تو قراره پدر منو در بیاری با اون خورد ریزاتو باز می‌خرید ی 

من یه بار ۲۰ دقیقه سر شوهرم داد زدم تا حالیش شد باید خرج کنه برای من نه حداقل برای بچه چون من دم طل ...

خدا صبرت بده با این ادم سر و کله میزنی ، به خدا😞

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
برو دادگاه درخواست نفقه کن،

دادگاه فوقش 2_4م بده... دیگه هیچکاری نمیکنه میگه نفقه گرفتی... همون بجنگهبهتره... اگه دید حریفش نمیشه اونوقت برعه درخواست بده. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
بگو بیشتر کار کن نمیشه ندارم نیست وظیفه تو اینه منو بچه تو تامین کنی از هر کسی دوست داری بپرس

انقد بلاها تپ غربت سر من آوردن همینو کفتم اتفاقا ،گفتم بلا نمونده سر من نیاورده باشین حدقل مالی تامین کن دلم خوش باش یچیزی دارم تو این زندگی ب چیت من دلمو خوش کنم ،خر باشه میترکه ،نداری دست بزن خانوادت مدام اذیت و فتنه