الان ن تنها صاحب خونه نشده ،تازه هیچ هزینه ای برامنو بچه نمیکنه ،چون از اول هر جوری بود با کارای نصفه نیمه هم خرج خودمو بچه رو دراوردم ،هیچوقت ازش هیچی نخاستم در حالیکه از ی خانواده سطح بالا اومدم باهاش ازدواج کردم اصلا نمیدونستم نداری چیه ،الان نسبت ب خانوادش احساس مسئولیت داره هرینه میکنه برااونا بعد من تازگی ازش پول میخام برا بچه قاطی میکنه میندازه گردن دوستام میکه باید قطع رابطه کنی اون فلانی داره یادت میده،بنظرتون چجوری میتونم درست کنم این گندی ک زدم اینجوری بارش آوردم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به اصرار واسه خرج گرفتن ادامه بده. ده بار دعوا میشه، صد بار دعوا میشه. بالاخره درست میشه. شرطی شدن آدمها رو بخوای از بین ببری، زمان میبره. پس ادامه بده و جا نزن
بنظرم بهتره بشینی صاف و روراست باهاش صحبت کنی و بگی اگر تا الان خرج نکردم بخاطر این بوده که خونه دار بشیم و ...
الان هم خرج داریم و باید لباس و ... بخریم
بالاخره آدمه میفهمه دیگه
❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
منم بخدا هیچ جا نرفتم هیچی نخاستم الان همش میگ بابام منو خونه دار کرد ماشین دار کرد حالا کل کمک باباش 30 تومن داد 6ماهه پس گرف من کل طلاهایی ک بابام خرید برا عروسم و مجردیم و.... همرو دادم بهش
الانم میگم میخام بوت بخرم میگ ول کن تو ک هیچ جا نمیری😑😐
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
با زبون چرب بگو بیا بریم واس بچمون دوتای خرید کنیم یا مثلا وقتی بیرونی با عشقمو عزیزم بگو فلان چیزو لازم دارم چون از اول نخواستی آلان شوکه شده پس یه دفعه نخواه کم کم بخواه آروم آروم اونم درست میشه