2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اینطوری هستم که خرج نمیکنم و جمع میکنم چون مام هیچی نداشتیم اول ازدواج ولی منتش رو میذارم و هرچی پول جمع کنیم برای خودم طلا میخرم هرچند دست دوم و یه مدت میپوشمشون چون خودم تو خونه بابام کلی طلا داشتم و همه رو بابام داده به خودم ولی اینکارو میکنم فک نکنه خرج ندارم 

الان پول مهد و کلاسای پسرمو همه رو بابام میده چون خودش دوست داره حتی شیرخشک و پوشکاشم همه رو بابام میخرید ماهی نزدبک ۱۰ میلیون میشه پول مهد و کلاساش ولی من به شوهرم نمیگم سر ماه از حقوقش اول پول اونا رو میگیرم 

همیشه هم میگم زنی که خرج نداره ارج نداره انقدر گفتم ملکه ذهنش شده 

از حقوق خودمم زیاد خرج میکنم و پولامون قاطیه ولی میگم که مثلا اینچیزو خریدم انقدرشد 

البته شوهرمم قدرنشناس نیست و کلا مال دوست نیست خدایی ولی من میگم که بدونه اگه خرج نکنمم ازخانمی خودمه برا زندگی اونه

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

چجوری خب ،همش میکه ندارم دادوبیداد میکنه اربده کشی میکنه

عزیزم  باهاش نجنگ   با سیاست پیش برو

اگه همه چی بگی گارد میگیره   نگو اگه قراره خرج مامانت اینا کنی   خودم هستم خرج من بکن   اینجوری فکر میکنه   در اصل خرجی نداری   و از لجبازی میخوای ولخرجی کنی

ازش بخواه  هر دفعه طلا های سبک برات بخره اگه بچت دختره برای بچت بخره

بگو  میخوام  سر دخترم بالا باشهویکم مرتب 

از اول هر جور رازش بخوای همونجوری عادت میکنهنه خیلی ولخرج نه خیلی خسیس مثلا کارای خونه رو مثل دستشوی ...

دقیقا 

خونه مامانش همه کاری میکرد 

ینی همه چیا ،،،حتی لباساشو با دست میشست مامانش هفته ای ی بار بیشتز لباسشویی رو روشن نمیکرد ،یکسره جارو سفره جمع کردن سرویس شستن پرده شستن ،خونه خودمون بهش میگم استکانتو بردار بچه نخوره تا فردا میمونه میمیره اما دست نمیزنه 

مردا میدونن چقدر خانوما با حیا و آبرو دارن از عمد داد و بیداد میکنن که زنا رو ساکت کنن حرف پول نزنن اصلاااااا محل به دادو بیدادش نده یبار بگو سرو صدا کرد شما چیزی نگو اعصابتو خرد نکن ساکت شد آروم شد دوباره بگو از خواسته ات کوتاه نیا ولی اصلا بحث نکن این شگرد مرداست میگن چهارتا فوش داد میزنیم خودش ساکت میشه دیگه از خواسته اش پشیمون میشه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مردها همینن اربده میکشن

آبرو ریزی میکنن

تا تو کوتاه بیای

عزیزم اون آبرو ریزی کرد تو بدتر بکن

برو خونه فامیل شوهرت بهشون بگو شوهرم هرچی پول درمیاره میبره خونه مادرش به مااصلا خرجی نمیده تا حالا هیچی نگفتم گفتم شاید درست بشه دیگه خسته شدم

این حرفافقط تشنج ودعوادرست میکنه واوضاع روبهترنمیکنه

خانواده شوهرم خیلی عوضی اند 

شوهرم همیشه برای اونها خرج میکرد. 

زورش می اومد برای من لباس بخره. 

الان برادرشوهرم داره از زنش جدا میشه زنگ زده به شوهر من که تو پول بده من مهریه زنم را بدم!!!!!! 

شما خیلی درگیریهای ذهنی داری و البته همسرت هم در این زمینه مؤثر بوده، اما فکر می‌کنم اگه از خداوند کمک بخوای حتما یه راهی رو برات باز می‌کنه انشاا...

ببین کجای کارت ایراد داره، کجا باید دستور خدا رو اجرا میکردی که نکردی؟