2777
2789
اینارو ک خیلی میگم بهش ،مدام میکه ندارم ،داشتم ک میدادم کی از بچم واجب تر انا در عمل ن تنها نمیده پو ...

خب نده بهش وا

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
بابا اخه از پول خودمم نمیزاره برا خودم خرج کنم الم شنگه میکنه تو پالتو داشتی ک برا جی خریدی ،با فامی ...

نده بهش 

بگو‌ اصلا حرفشو نزن لازم دارم 

برو لباس بخر بگو قسطی خریدم هرماه‌یچی بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید ولی خفه شو. من خودم مذهبیه عالمم.ولی این چرتو پرتا چیه میگی آخه.

۱_ خیلی بد صحبت می‌کنی، بخاطر خودتم که شده اینو اصلاح کن از بی‌احترامی که کردی گذشت می‌کنم بشرطی که ادامه ندی

۲_ هنوز به اون اندازه تجربه نداری که حس کنی دنیای بیرون ارتباط مستقیمی با دنیای درون ما داره، حتی بالاتر از اون، همه‌ی تجربیات ما از یکجا نشأت می‌گیره، و اون خداست، همه کاره فقط اونه، اینکه تقصیرات رو بندازیم گردن دیگران چیزی رو حل نمی‌کنه،

وقتی اینقدر ناراحت میشی یعنی اشکالاتت رو نمیپذیری، منظورم کوتاهی‌هایی هست که در قبال خدا میکنی، درضمن اکثر ماها همینجوری هستیم منظورم فقط شما نیست.

بنظرت درست مبشه با تکرار و ادامه ؟

صد در صد. و از خرج های کوچیک تر شروع کن که میزان تعارض کم بشه. اگر یهو پا رو بذاری پله آخر، طرف لجباز میشه. اون نباید بفهمه تو قصد داری عادتشو از بین ببری. اصلا کدوم عادته که ما دوست داشته باشیم عوض بشه؟ پس ذات عادت، مقاومته. زمانی بهترین جواب رو میگیری که به تدریج عوض بشه 

واقعا از اون پیامش حالم بهم خورد الکیم پای خدا رو میکشن وسط

شما علت مشکلات رو بیرونی میدونی اما من درونی، وقتی رابطه‌ی خودتو با خدا اصلاح کنی روابطت با دیگران هم اصلاح میشه، این برای کسانیه که به امور غیبی اعتقاد دارن، شما نظرت چیز دیگه‌ایه، ممکنه بعداً به این تجربه‌ای که گفتم برسی و نظرت تغییر کنه، موفق باشید.

انقد بلاها تپ غربت سر من آوردن همینو کفتم اتفاقا ،گفتم بلا نمونده سر من نیاورده باشین حدقل مالی تامی ...

عزیزم واسه سازگاریت نیست این اخلاق و داشته توام خواسته ازش نداشتی نشون نمیداده 

ولی الان بایست و حق تو بگیر 

اون فریاد میزنه تو آروم بگو 

باید تامین کنه وظیفه اش شما هستید اگر میخواد بده خانوادش باید بیشتر کار کنه 

این مورد و درست کن تا موارد بعدی 

همه چیو با زبون نرم و آروم 

بله عزیزم همون هستم خوبه بد نیست پیش مادرمه اونم بیچاره سنش بالاست خسته میشه دیگه ولی چاره چیه

خیلی ناراحت شده بودم براش خدا از شما و مادرتون راضی باشه 

خدا پشت و پناهش باشه سایه شما و مادرتون رو از سرش کم نکنه