2777
2789
عنوان

نمی‌دونم با همسایمون چکار کنم بخدا نمیدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 43 پست
عزیزم آورد جلو در خونه بگو مسئولیتشو قبول نمیکنمدر رو ببندنه میخاد بحث کنی نه توجیح بیاریالان مثل بچ ...

بخدا چندین بار گفتیم شوهرم چندبار رفت رک گفت باز دوروز قهر می‌کنه نمیارنش روز سوم شروع میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر پروه حوصله بچشو ندارن میاره. خونه شما تازه خودشم میگه  

الان یه اتفاقی بیفته صد تا صاحب براش پیدا میشه 

واقعا اگه زدی تو دهنش یکی هم از طرف من بزن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

انگاراین پیامواز زبون من اینجانوشتین،،همسایه ماهم اگه ولش کنم کلابچه هاشومیده من بزرگ کنم،،دعوا،،قهر،،،بی محلی،،هیچچچچچچ چیزی رواین بشرتاثیرنمیذاره،،شمافکرکنین یباربچش خودشوازپنجره اتاق اویزون کرده بودنزدیک بوده ازطبقه سوم پرت شه پایین ولی این زن حیانمیکنه،،ازدستش خسسسسستم،ظهری ساعت۳پیام داده حوصلم سررفته میخوام بیام خونت،،دخترم بیچاره خواب بودکه بعدش بیداربشه امتحان فرداشوبخونه،،موتده بودم چی بگم بهش،،چراواقعادرک نمیکنن که همسایه مسول سررفتن حوصله شما،مسول سررفتن حوصله بچه های شمانیستن،،مونذم چه کنم،همین روزاست ازدستش سربه بیابون بزارم

بخدا چندین بار گفتیم شوهرم چندبار رفت رک گفت باز دوروز قهر می‌کنه نمیارنش روز سوم شروع میکنه

بازم قبول نکن

حتی اگر هرروز آورد جلو در خونت و تو پس زدی

این کارو بکن

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
همسایه ی ما هم همینطوره نوه اش یه پسر سه ساله است میاره ی خونه ی ما میگه بچم گناه داره تنهاست پیش بچ ...

من اگر اذیت نمی‌کرد کارش نداشتم دخترمم سرگرم بود مشکل من اینه پسره خیلی خیلی شیطونه و همش در حال خوردن یعنی دست ما یچیزی ببینه میخواد سر سفره همه چیزو پخش می‌کنه همه چیو پرت می‌کنه با دخترم درگیره

من اگر اذیت نمی‌کرد کارش نداشتم دخترمم سرگرم بود مشکل من اینه پسره خیلی خیلی شیطونه و همش در حال خور ...

یه چند روز دخترتون بفرست خونشون قبل این که اون بیاره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀