2777
2789

ماتو ی ساختمون هستیم درمون روبرو همه بعد اون سه تا بچه داره دوتاش بزرگه آخری از بچه من دوسال کوچک تره من ی دونه بچه دارم بخداوندی خدا از صبح ساعت هشت اگر ولش کنی بچشو میاره تا دوازده شب موقع ناهار شام خواب اصلا براش مهم نیست بخدا بحدی بچش خوش خوراک هست یعنی ی چیز ببینه تا تهشو میخوره انقد انقد فضول هست کل خونرو ب آتیش می‌کشه دخترمم مدام کتکش می نه چون تو سنش نیست و اسباب بازی هاشو برمیداره هروقت میاد باید همش بگم نکن بکن روانی میشم چندبار خودم شوهرم بردیم جلو درشون گفتیم نیارینش برامون دردسر درست میشه بهم نمیسازن من خودم چندین بار به زنه گفتم دخترم انقد کتکش می نه هلش میده تو در و دیوار میترسم ضربه مغذی بشه زنه فقط می‌خنده دلم میخواد بزنم تو دهنش چندبار درو باز نمیکنم باز انقد میارنش تا باز کنم تا تا صدامون می‌ره بالا میان که من مجبور باشم باز کنم یا تو راهرو بیرون تا صدامون می‌شنون سریع بچرو میاره میگه صداتون شنید بهونه گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم آورد جلو در خونه بگو مسئولیتشو قبول نمیکنم

در رو ببند

نه میخاد بحث کنی نه توجیح بیاری

الان مثل بچه ی بی صاحاب باهاش رفتار میکنن،یه خط بیوفته روش هزارتا صاحب پیدا میکنه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

همسایه ی ما هم همینطوره نوه اش یه پسر سه ساله است میاره ی خونه ی ما میگه بچم گناه داره تنهاست پیش بچه هات بازی کنه بچه ی شیطونی نیس ولی همش در حال رفت و امد بین خونه ی ما و خودشه منم تو رودربایستی موندم به همسایمون نمیتونم بگم نیا هر از گاهی به خودش میگم بدو برو خونتون ولی دوباره پا میشه میاد درو میکوبه 

یادم نمیاد حتی دو ثانیه مسولیت بچه مردم یا فامیل رو بر عهده گرفته باشم در همه موارد خجالتیم.این یه م ...

طراحی زنگ زده اصرار اصرار حضوری و تلفنی بچه ام بگیر برم ارایشگاه.گفتم من میترسم مسولیتت قبول نمیکنم.به شوهرت بگو زودتر از سر کار بیاد نگه داره