2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گفت که نگه نمیداره دخترمو

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 56 پست

عزیزم به دل نگیرحرفاشونو.مادرشوهرت سن بالاس حوصله نداره نگهداره..ناراحت نباش واقعانمیتونسته نگهداره...چندسالشه دخترت؟

خانواده خودت نزدیکن ببری اونجا؟

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره دخترت چندماه خیلی زیاده ک ازت دور باشه

نمیتونی ببری پیش خودت

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
گناه داره دخترت چندماه خیلی زیاده ک ازت دور باشهنمیتونی ببری پیش خودت

نه بیمارستان در حد چندساعت آخر هفته میذارن بیاد

هر دفعه هم که میاد مریض میشه

الانم که هوا سرده مریضی زیاد شده

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
کسی رو ندارم طولانی مدت نگه داره

با خودت همه جا ببرش یا شوهرتو مجبور کن بمونه بالا سر بچش مادرشوهرت هییییچ وظیفه ای نداره وظیفه شوهرته ک‌خودشو راحت کرده

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
عزیزم به دل نگیرحرفاشونو.مادرشوهرت سن بالاس حوصله نداره نگهداره..ناراحت نباش واقعانمیتونسته نگهداره. ...

کوچیکه ۶ سال

مامانم سنش خیلی بیشتره ۷۲ سالشه و از برادرم پرستاری میکنه

با خودت همه جا ببرش یا شوهرتو مجبور کن بمونه بالا سر بچش مادرشوهرت هییییچ وظیفه ای نداره وظیفه شوهرت ...

خب شوهرشون میره سرکار چیکار کنه

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
با خودت همه جا ببرش یا شوهرتو مجبور کن بمونه بالا سر بچش مادرشوهرت هییییچ وظیفه ای نداره وظیفه شوهرت ...

شوهرم سر کار میره

تا ساعت ۲ بعد میاد بچه رو نگه میداره ولی چون تو یه ساختمونیم پیش مادرش میره شام و ناهار

بچه رو چجوری ببرم بیمارستان

نه بیمارستان در حد چندساعت آخر هفته میذارن بیادهر دفعه هم که میاد مریض میشهالانم که هوا سرده مریضی ز ...

اگه اتاق خصوصی بگیری میزارن

۶سالشه دیگه خیلی اذیت نداره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
شوهرم سر کار میرهتا ساعت ۲ بعد میاد بچه رو نگه میداره ولی چون تو یه ساختمونیم پیش مادرش میره شام و ن ...

برای مادرشوهرت یک هدیه بخر یکم از شرایطی ک داری بگو و درد دل کن بگو منم مثل دخترت ببین چاره ای ندارم شاید دلش نرم شد

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩
ای حالا ممکنه دخترت اذیتش کنه دستتش درد نکنه تا الان نگه داشته

من مخلصشم هستم

از صمیم قلب میگم

ولی شرایطم الان جوریه که تو این موقعیت یعنی پشتمو خالی کردن و انتظار نداشتم