2777
2789
عنوان

بریدن آنجای میت

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 155 پست

ی فیلم اینستا دیدم دوتا غواص ی کیسه از اب میارن بیرون توش پر قفل بود همشون طلسم بخت اینا بسته بودن روش حک شده بود واقعا واقعی بود مال ی بیچاره رو قفل کلا سرب ریخته بودن   اون بیشتر دل همه درد گرفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخیییییشششش بالاخره یکی پیدا شد.مر سی که جواب دادی عزیزم.خلاصه بگو گلم.تا اونجایی دیدم که عمه سیران ...

قربونت برم گلم 

نه سیران حامله نشد 

چند بار این وسط دشمناشون سیران رو دزدیدن خیلی از لحاظ روحی داغون بود دکتر بهش گفته بود نمیتونه احتمالا بچه دار شه و مریضه ولی الان حالش خوبه بعد دوباره از فریت طلاق گرفته تو فصل ۳ هر کدوم میخواستن جدا با یکی ازدواج کنن دوباره ولی نتونستن و دوباره دارن برمیگردن پیش هم

جهله 

ایران داره به قرون وسطی میره انگار 

طلسم و دعا و نفرین ...خدا از گناهان ما بگذره ، ما نمیدونیم جیکار میکنیم💔

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

تو شهر ما یه دعانویس عوضی با پای سگ دعا می نوشته یه مدت همه با اره برقی افتاده بودن دنبال سگا

خداروشکر که همه شونو گرفتن خدا ذلیلشون کنه این دعانویسای آشغالو

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

😂😂😂😂 مگه میشه؟یعنی شکایتی پرونده ای هیچی هیچ جا نیست فقط در حد همین حرفهای بی سروته اینستاگرام.

تو‌مملکتی که شب مبخوابی صب پا میشی کلی تعقیرات مهم بوده فقط اخبار صب ب ی گوشه اش اشاره میکنه تموم میشه واقعا چه توقعی داری مشکلات بزرگتر از اینو اعلام نمیکنن 🫤😂 البته که الان با این مردم خرافاتی پرستی که ما داریم بعیدم نیست  نون تو دعا نویسیه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

چقد ترسناکه..

مردم چرا اینجوری شدن چرا دارن برمیگردن به دوران جهل و نادانی.

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜

بیشتر اهواز اتفاق میوفته برا دعا نویسی منم شنیدم دختر ۱۸ ساله ای کشته شده تو اهواز تا ۲۰ روز بالاسر قبرش کشیک میدادن این بحث مال چندروز پیش ک ناجور خبرش پیچیده😐

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹