2777
2789
عنوان

مجردا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 195 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۳۲ سالمه نگران اینده و حسرت گذشته و گذر عمر

مشغولرچه کاری هستی دوستم؟

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من نگران نیستم .حرف من اینه شاید ده درصد مردا خائن باشن و همین مقدار هم زن ها

اکثر زنا از رو دلخوشی خیانت نمیکنن از بی توجهی و طرد شدن از سمت شوهر خیانت میکنن شما مردا بخاطر تنوع طلب بودنتون

هرچقدر اصیل تر،عمیق تر، ارزشمندتر و قابل اعتماد تر باشی به خاطر آسیب های زیادی که تجربه کردی به کسی زخم نمیزنی چون از میزان دردو ذات رنج خبر داری تو زمانی آدم درستی هستی که اجازه ندی تکه های وجودت باعث شکستن دیگران بشه چون دوست نداری چیزی که تو تجربه کردی رو بقیه هم تجربه کنن....☘✨

منم دیدم مردم داریم هیچی نداری. ولی برا خانومش کم نمیزاره فقط منتها جای اجتماعی این دوتا فرق می‌کنه ...

من با متاهلی که نماز خون و زن دوست بود ارتباط داشتم ازش کصافت میچکید 

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

من ۳۴ سالگی تصمیم گرفتم ازدواج کنم ۳۵ ازدواج کردم ازدواج یه تصمیم هست کنار تقدیر و قسمت عزیزم اینقدر ...

من ۱۰ ساله تصمیم گرفتم ولی تا اشنا میشم اصلن لول و هم تراز نیستیم..

چه دعایی کردی؟

اینو نگو تکرار نکن حتی اینجا هم تایپ نکن که جذب میشه بعضی وقتا اون فکر منفی که قدرت خیلی بیشتری نسبت ...

چکار کنم نمیتونم از ذهنم حذفش کنم وگرنه سنم زیاد نیست 

نمی‌دونم چرا این مدت اینجور شدم