2777
2789

من ۱۰ سال بود با یه پسری بودم که کلی اذیتم کرد تو تاپیک اولم هست خلاصه گذاشتم رفتم والان تو زابطه جدیدم با کسی دیگه

خیلی زنگ میزد من بکشونه خونه تهدید می‌کرد تا من خطمم عوض کردم راحت بشم از دستش 

یه رفیق دارم که از دوران دبیرستان باهاشم 

از تمام زندگی من خبر داره 

امروز دیدم اکسم به شماره جدیدم داره زنگ می‌زنه 

من این شمارمو فقط و فقط به دوستم داده بودم 

بعد از تماس اکسم ک جوابش ندادم

شک کردم که این دوتا اکسم دوستم با هم رابطه دارن

واسه همین رفتم به دوستم زنگ زدم گفتم که چرا رفتی شماره جدید منو دادی فقط تو خط جدیدم داری باهاش کلی دعوا کردم بحثمون شد

اول خودشو می‌زد  به اون راه که چی میگی اکست شماره من نداره بعد

گفت می‌تونستم شمارتو بدم از رابطه جدیدت بگم نامردی کنم اما نکردم 

بعددیگه آخرش از زبونش کشیدم گفت اکست زنگ می‌زد بهم 

شماره جدید تو رو می‌خواست من تهدید می‌کرد شمارت بهش بدم منم ندادم  گفت اگه شمارشو ندی میرم در خونشون ب خانوادش میگم اما من شمارت ندادم

ولی من حرفشو باور نکردم گفتم دادی که زنگ میزنه وگرنه خط جدیدم از کجا آورده  گفت نه من ندادم 

بعدشم گفت بهم تهمت می‌زنی 

باهات دیگه رفاقتی ندارم خدافظ . ب جای این ک من بگم اون گفتاینارو

حالا من موندم پس شماره جدید منو این یارو از کجا اورده؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دختر کثافت بعد میزنه زیرشت باشی جای من با دوستت ک همچین کاری کرده چکار میکنی؟

من یکی از دوستام شبیه اینکار رو کرد ولی با دختر خالم منم به روش اوردم و ارتباطم رو کم کم قطع کردم الان هم که چند تا شماره دارم بهش هیچ کدوم رو ندادم

به این فک کن که ازدواج کرده باشی و دوستت شمارتو به دوست پسر سابقت بده