2777
2789
عنوان

بریدن آنجای میت

| مشاهده متن کامل بحث + 2808 بازدید | 155 پست
واقعا شما باور میکنید؟ چرا هیچوقت هیچ خبرگزاری معتبری این خبر رو رسانه ای نکرد و فقط در حد همین حرف ...

منبع معتبر بیاد بگه چیز جنازه میدزدن یا چمیدونم میت میدزدن منبع معتبر حتی واقعی تر از اینارو هم نمیگن از هرجو مرجی وضعیته من اولین باره همچین چیزی میبینم منتها چندین نفر نوشتن باید سر قبر مرده هامون کشیک بدیم  این یعنی فاجعه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زیاده دختر کدوماشو بگم سوال بپرس جواب بدم

آخیییییشششش بالاخره یکی پیدا شد.مر سی که جواب دادی عزیزم.خلاصه بگو گلم.تا اونجایی دیدم که عمه سیران با پدربزرگه ازدواج کرد.بعد چی شد؟سیران حامله نشد؟اخرش چی شد؟دیگه با هم موندن؟خواهر سیران چی؟از اون یارو بی ریخته طلاق نگرفت؟

کاربری سال ۹۶ هستم.
همین چندوقت پیش خانمی تاپیک زد که جنازه ی دختر۲ساله ی شوهرشو از قبر دزدیدن

امضات عالیه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
کاربردی جز جیش کردن نداره 😬😬😬❌😜😜

داره خواهر من دااااره😜😝

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود. 🙂 😘                                                  

منبع معتبر بیاد بگه چیز جنازه میدزدن یا چمیدونم میت میدزدن منبع معتبر حتی واقعی تر از اینارو هم نمیگ ...

😂😂😂😂 مگه میشه؟یعنی شکایتی پرونده ای هیچی هیچ جا نیست فقط در حد همین حرفهای بی سروته اینستاگرام. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃