2777
2789
عنوان

بریدن آنجای میت

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 155 پست
بیان مال شوهرمو بکنن ببرن دردسر نبش قبرم نمیخواد خودمونم آسی کرده با خیانتاش دعاشونم میکنم

اونو کلا باید ببرن😅الت متحرک شده

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو شهر ما یه دعانویس عوضی با پای سگ دعا می نوشته یه مدت همه با اره برقی افتاده بودن دنبال سگاخداروشک ...

خالم سنش رفته بود بالا شوهر نمیکردخواستگارنداشت خیلی ام داشت دق میکرد 

هی میرفت دعانویسی  انواع واقسام حیوانات و میگفت برو سرببر خونش و بریز دم در و نمیدونم با چی قاطی کن و .... هیچ وقتم اثرنداشت

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

یعنی چه مشکلی دارن که دنبال همچین کارایی میرن؟

باور کنید بیشتر کسایی که دنبال همچین جادوهایی هستن یا میخوان زندگی کسی رو خراب کنن یا میخوان خودشونو بچسبونن به کسی

آدم عاقل دنبال کار شیطانی نمیره

شیاطین میخوای به کمک این کثافتا امام زمان دروغین رو بیارن ...خدا نکنه بیارن اگه بیاد ۴۰سال بازم اومد ...

انشاءالله که نمیتونه و پوزش به خاک مالیده میشه

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
اونو کلا باید ببرن😅الت متحرک شده

آلت بیقرار داره 😂 وگرنه شوهرم خودش بش  میگه نرو نرو در اونجا فرو نرو تو متاهل هستی ولی اون خودش فرو میره    (تصورم  وقتی میگه من بت خیانت نمیکنم ولی  مدارک موجوده)😂

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔