2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درست میگی عزیزدلم

مطمژن باش .الان همون قدر که علم و دانش پیشرفت کرده حهل و خرافه صد برابرش پیشرفت کرده...روزانه چندین تا تاپیک در مورد اش آغشته به طلسم و دعا و فا   ل و حس ششم و این اراجیف داریم واقعا داریم به کجا میرویم ..اینا همش شرک پنهانه وقتی کسی اعتقاد داره طلسم و دعا و نمی‌دونم یک تیکه کاغذ و ...اراده و قدرتش از اراده الهی و خدا بالاتره ..این اسمش میشه چی ..این همون شرک پنهانه ...دعا و طلسم و ..اکه هم وجود داشته باشه که یک در میلیون هم واقعی نیستن بازم خود خدا گفته تو قرآن اراده الهی بالاتر از هر دعا و طلسم هست .واین دعا و طلسما اگه هم بخاد اثر کنه روی کسی اثر می‌کنه که به قدرت اینا اعتقاد داره و معتقده نیروی اینا بالاتر از ارده ی خداوند هست و گرنه آدم مومنی که فقط به خدا ایمان و توکل داره تو زندگیم فقط از خدا می‌ترسه و خدا هم خودش نگهبانش هست در برابر هر قدرت و جادو و دعا و ....

منم نمی دونستم چله گرفتن مشکل داره تا اینکه چله ی بقره رو گرفتم ب معنای واقعی زندگیم ریخت بهم ، هم م ...

الان چله بسم الله رو قطع کنم سه روزه دارم میگم؟ از فردا نگم؟

اهان چله حق شناس بدون مشکله پس

ممنونم ازت عزیزم

الان چله بسم الله رو که سه روزه میگم چجوری بشکنم؟

کامنتم و کامل بخون متوجه می شی

چله نشین نشو فقط همین هر ذکری هر سوره ای رو خواستی بخون ولی ۴۰ روز پشت هم نخون تو ایام عذر شرعی هم اصلا نخون مثلا سوره ی طه رو ۴۰ تا نذر کردی تو ۳ ماه ادا کن اکی؟  

این دستورات بدون ذکر منبع هستن ذکر بسم الله رو انجام ندادم واقعیت اگه منبع داره و اذن استاد انجام بده اگه نه خود دانی نخواستی بخونی نخون چیزی نمی شه اگرم خواستی بخونی تو عذر شرعی بشکن ک چله نشه 

بازم خودت بهتر می دونی

کامنتم و کامل بخون متوجه می شیچله نشین نشو فقط همین هر ذکری هر سوره ای رو خواستی بخون ولی ۴۰ روز پشت ...

من اخه این همه ذکر بسم الله رو حتی تو ۳ماه هم بگم زیاده 

نمیدونم چرا این چله رو برداشتم اصلا