2777
2789

منم نمی دونستم چله گرفتن مشکل داره تا اینکه چله ی بقره رو گرفتم ب معنای واقعی زندگیم ریخت بهم ، هم مریض شدم ( جسمی) هم روحی هم تو خواب اذیت می شدم، کلا تو عمرم چله ی سوره های مختلف زیاد گرفته بودم ولی جواب نمی دیذم این آخری ک بقره بود هم ک تیر خلاص بود، پیش چند تا مشاور مذهبی رفتم دو ماه پیش ی آقایی ک خودش استاد هست و چند تا هم استاد داره گفت اصلا چهل روز پشت هم حتی ذکر صلوات نفرستید اون ۴۰ روز رو تو دو ماه بفرستید چله نشینی نکنید چون هر ذکر و سوره ای موکل داره وقتی چهله می گیزی موکلش سعی در ارتباط با شماست ی کانالی باز می شه شما ظرفیت و اذن استاد نداری ارتباط ایجاد نمی شه اون کانال هم باز می مونه باعث می شه موجودات غیر ارگانیک از همون کانال بهت بچسبه، والا اصلا تو عمرم نشنیده بودم فقط زیارت عاشورای حق شناس چون اذن استاد داره چله ی متصل داره بقیه رو گفتن غیر متصل بخونید مثلا ۴۰ تا یس رو تو دو ماه بخونید 

اینو بخون لطفا کسی نظرش مخالفه رپ نزنه کار خودشو بکنه این تجربه ی منه خواستی عمل کن نخواستی نه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نمی دونستم چله گرفتن مشکل داره تا اینکه چله ی بقره رو گرفتم ب معنای واقعی زندگیم ریخت بهم ، هم م ...

دایی من هم چندین ساله تو این زمینه تجربه و مطالعه داره 

اونم حرف شمارو میگه به من

چه غریب ماندی ای دل :)

ممنون عزیزم خیلی راحته اینطوری که گفتی با تسبیح سخت بود یکم برامصلوات میفرستم برای امضات

مممنونم از دعای خیرت ❤️

آره من هررر تعداد ذکرو راحت حساب میکنم با انگشتام میگم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
ببین بخدا حوصله ی توضیح ندارمولی چله رو چله نگیر از کسی ک ده سال چله های مختلف و گرفته داری می شنوی ...

این سنگینی سنگینی که میگن چیه ...من که هر چی این آیات و ذکرو ..را میگم حالم بهتره سنگنینم نمیشم 

یعن میگی همزمان بخونم عشقم؟

من خودم ک همزمان چندتا دارم گلم..ولی اینجا شنیدم بعضیا میگن بجای ۴۰ روز ۴۱ روز میخونیم ک مثلا اسم چله نباشع 

.

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
والا چه بدونمهعی میگن منم ترسیدم🙂

اینا خرافاته .من موقع بارداری هزار تا چیز همزمان میخوندم ..میتونم بگم بهترین و شادترین و سبک ترین و با اعتماد بنفس ترین و خوش شانس ترین موقع کل عمرم بود .خرافاتی نباشیم.الان همه اینا که میگن سنگینی و ...ازشون میپرسم سنگینی چیه کسی نمیتونه یه جواب واضح بده چرا .چون این حرفا همش خرافات تا مردم را از آیات و اذکار دور کنن به بهانه سنگینی و این چرت و پرتا

دایی من هم چندین ساله تو این زمینه تجربه و مطالعه داره اونم حرف شمارو میگه به من

دقیقا همینه 

ب ما می گفتن چله رو نشکونید حتی زمان عذر شرعی 

اون آقا بهم گفت نماز واجبه موقع عذر از گردن شما برداشته می شه چ طور مستحب و انجام می دین، هیچ سوره ای هم مثل حشر و بقره چله ی نشینیش سنگین نیست چون اولی موکل قهریه داره دومی رو هر کلمه از آیات آخر موکل 

به من گفتن نذر ۴۰ تا کن ولی مثلا تو ۳ ماه بخون 

اگه چیزی را از ته قلب و با خلوص نیست از خدا بخواهیم و به صلاحمون باشه خدا بهمون میده .حتی با یک بار خواستن .اینم که میگن جهل روز بخونید بخاطر اینه که ملکه ذهن و بدنمون بشه یعنی برامون عادت بشه اونم عادت خوب .سنگینی و....همش خرافاته تا مردم را از عادات خوب دور کنه ساده نباشیم

من یس برداشتم بعدنصف نیمه ولش کردم داغون شدم😢

شما هم مثل منی کانال باز شذه 

این کانال مثل چاکرا می مونه 

والا بقران از خودم نمی گم الانم تحت نظر چند تا مشاور مذهبی ام 

حالا من گفتم دیگه میل خودتونه