2777
2789
برا شما اینطوری نیست که وسط دعوا یهو رسمی بشه؟برا من وسط دعوا یهو رسمی حرف میزدجمع می‌بستمی‌گفت خانم ...

شاید باورتون نشه ولی منو با فامیل هم صدا میزنه اون وسط😄

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

یادم نیست سر چی بحثمون شد سر ناهار پا شد رفت توی اتاق 🫢😑 من یکی دو ساعت وقت گذاشتم به خاطر اون غذا ...

من یه بار کلی وقت گذاشتم ناهار برنج ومرغ ومخلفات درست کردم بعد قبلش انگار بحثمون شده بود بعدجلو شوهرم غذا گذاشتم اون لب نزد. منم بهش گفتم نمیخوری گفت نه. منم رفتم سطل آشغال اوردم هرچی غذابود جلو چشمش ریختم سطل آشغال. اونم رفت نیمرو درست کرد خورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانواده ش هم آرومن؟

مادرش متاسفانه نه 

برادرش هم اره 

ولی خب همیشه همه چی کامل نیست دگ مادر شوهرم پزشکه زنانه عجوزه س چطوری بگم فش نمیده توهین نمیکنه ولی یه تیکه های عجیبی میندازه

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
شاید باورتون نشه ولی منو با فامیل هم صدا میزنه اون وسط😄

آخ آره اینم هست 😂 منم با فامیلی صدا میزد

خیلی حس بدی میگرفتم

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
وایی توام مثل منی اصلاعجیبه میخندم نمیتونم کنترل کنم وقتی خودم اعصبانی بشم اینجوری نیستم وقتی یکی از ...

وای منم اینم یه سری سر کلاس استادم از دستم عصبانی شد زدم زیر خنده قهقه میزدم بیرونم کرد اون درسم افتادم🤣🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نه نشده همسر من بشدت ارومه چند سال پیش وسط دعوا دستش خورد لیوان شکست بنده خدا تا یک ساعت سوگند میخور ...

آخی😂

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)