2777
2789
پدرو مادرشون هم همینجوری هستن؟

مادرشون نه ولی پدرشون دقیقا همینطور هستن من توی این چند سال فقط یک بار شاهد مشاجرشون بودم که دیدم پدرشون قبل اینکه بحث جدی شه رفت چند دقیقه روی تراس تا همسرش اروم شه و بعد برگشت با روی خوش و مهربان انگار که اتفاقی نیوفتاده

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبرو داری میکنم ولی خیلی داغونم از اینکه همیشه ترس از ابرو دارم نمیتونم جلوش ایست کنم

همه همینن خواهر

هر روز نمیشه ک از اول شوهر کرد

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

من شوهرم خیلی رفتارای زشتی داشت مثلا فوش میداد یا میگفت برو بیرون از خونه 

اما خدا رو شکر یکسالی هست ک توبه کرده و تودعوا هایی ک من راه میندازمم سکوت میکنه چشمش نزنم حالا😂😂

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بدترین کارش اینکه میبینه داره دعوا میشه هیچی نمیگه، بیشتر حرصم میگیره، انگار دارم با دیوار دعوا میکنم، الانم که ی بحثی بشه کشش نمیدم چون میدونم هیچی نمیگه فقط اعصاب خودم خورد میشه.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
شوهرم بخاد تنبیهم کنه موقع دعوا فقط سکوت میکنه و حرف نمیزنه هیچی بدتر از سکوت نیس

من خیلی بهم برمیخوره با سکوت

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

بعد این که بحث تموم میشه به خودش بد و بیراه میگه یه ریز زیر لب غر میزنه منم اهمیت نمیدم گاهیم میخندم با خنده من شدت فحش دادن به خودشو بیشتر میکنه😂😂😂

ولی به من اصلا حرفی نمیزنه فقط میگه سوژین خانوم من خرم من ... که گیر تو افتادم🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

بابام یه بار با لوله جاروبرقی میخواست بزنه تو سر مامانم که من جلوشو گرفتم 

بعضی وقتا چیزی پرتاب میکرد 

ی بار لیوان چاییشو پاشید 

یه بار ماهیتابه رو برگردوند چپه کرد 

ولی قدیم اکثرا کتک میزد یا حمله میکرد که ما بترسیم دیگه ساکت بشیم 

ناتینگ برای گفتن

من این اتفاقی برام افتادی بنده خدایی حالش بد بود دعوا بودبعد جلوم انقد خودشو زد و گریه کرد منه احمق ...

برای اون طرف وحشتناکه وحشتناک 

همسرم میگه من اون لحظه انگار هورمونی توم ترشح میشه که بی حس و ساکت میشم مغزم قفل میشه 

ودقیقا بعد هر دعوا یه خواب راحت میکنه 🫠

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲