2777
2789
بعضیا به خانواده خودشون وشوهرشون زودی خبر میدم قهر میکنن ولی من دوست ندارم کسی بفهمه دوست دارم خودمو ...

عزیزم

حرز صغیر امام جواد تو دلت زیاد بگو

من داداشم وحشی بود از وقتی اینو میگم

کلا دعوا نداریم

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما دعوا داشتیم در حد زدن هم خوردم هم زدم بهش آخرم اون منت کشیده

منم میزنم 🤦‍♀️

اگه یکی بخورم صدتا میزنم

اصلا هم بهم نمیخواد هر کی منو میبینه میگه آخی چقدر لطیفو ظریفی

نه نشده همسر من بشدت ارومه چند سال پیش وسط دعوا دستش خورد لیوان شکست بنده خدا تا یک ساعت سوگند میخور ...

امضات( لطفا اگه مخالف نظر من هستید بهم بگید گزارش نزنید)

من از سال ۹۳کاربر سایتم دوبار زدن کاربریامو ترکوندن دیگه نتونستم ثبتنام کنم تاالان😭😭😭 لعنتیا چتونه خو شاید یکی تنها دلگرمیش حرف زدن باآدمای اینجا باشه

برا شما اینطوری نیست که وسط دعوا یهو رسمی بشه؟

برا من وسط دعوا یهو رسمی حرف میزد

جمع می‌بست

می‌گفت خانم محترم، بزرگوار، ببینید و...😐🤦🏻‍♀️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

بلند کردم ولی زور من کجا اون کجا..یسری گلومو فشار داد تا ی هفته نمیتونستم غذابخورم دخترمم شیرخوار بود فکرشو بکن تو اون ی هفته فقط فقط با گریه میتونستم اب بخورم فقط غذا اش اصلاااااااااا نمیتونستم بخاطر اون شیرم خیییلی کم شده بود دخترم از گشنگی فقط گریه و جیغ میزد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
امضات( لطفا اگه مخالف نظر من هستید بهم بگید گزارش نزنید)من از سال ۹۳کاربر سایتم دوبار زدن کاربریامو ...

متاسفانه منم هیچوفت نه بحث سیاسی کرده ام نه به کسی بی احترامی کرده ام ولی الکی المی برام گزارش زدن☹بعضی اوقات نی نی یار ها هم الکی لغو میزنن برای ماها

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

منم مواقع حساس میخندم فک میکنن دستشون انداختمهیچ کس ازم حساب نمیبره چون دائم نیشم بازه

وایی توام مثل منی 

اصلاعجیبه میخندم نمیتونم کنترل کنم وقتی خودم اعصبانی بشم اینجوری نیستم وقتی یکی ازدستم عصبیه اینجورمیشم

من دلیل روانشناسیش روخوندم میگه وقتی کسی توحالت استرس وفشارایناقرارمیگیره رفتارمتفاوتی نشون میده بعضیابرای رفع این شرایط میخندن وخندیدن باعث ترشح دوپامین وحس خوب وکنترل استرس واینامیشه

برا شما اینطوری نیست که وسط دعوا یهو رسمی بشه؟برا من وسط دعوا یهو رسمی حرف میزدجمع می‌بستمی‌گفت خانم ...

من تا قبلش عشقم و توله و اینا هستم موقع دعوا سوژین خانوم و خانوم تحصیلکرده و 🤣🤣🤣

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد