2777
2789

اینکه حس عذاب وجدان به آدم میده البته خیلی کم دعوا میکنیم چون دوتامون بی حوصله ایم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه همینن خواهرهر روز نمیشه ک از اول شوهر کرد

بعضیا به خانواده خودشون وشوهرشون زودی خبر میدم قهر میکنن 

ولی من دوست ندارم کسی بفهمه دوست دارم خودمون حل کنیم همیشه هم من خورد میشم 

الان هم باردارم دیشب سر پسرم برگشت گفت لگد میزنم از تخت بیفتی پایین از صبح گریه دارم سرم درد می‌کنه 

نه گلم دعواهای ما زیاد جدی نیس ک به فوش بکشه اکثرا من فوش میدم😂

والاماام تابه حال یکی دوبار دعوامون شده اون فهش میده ولی من اصلانمیتونم فهش بدم واقعاآدمامتفاوتن من ازاونام که دیرعصبی میشه ولی سگ میشه اعصبانی نمیشم نمیشم بشم میگیرم طرفوفقط میزنم اصلافهش ایناو..هیچ

آفرین. شوهرم همیشه بعد یه بحث خودشو بیگناه جلوه میده باجمله فکر نکن به این راحتی از دلم درمیاد کارات

اسکرین گرفتم

با رلم دعوام شد بعدش بش میگم فک نکن ب همین راحتی از دلم درمیاد😂👌🏻

قبلا و بیخیال،از الانه تقدیر💎

یادم نیست سر چی بحثمون شد سر ناهار پا شد رفت توی اتاق 🫢😑 

من یکی دو ساعت وقت گذاشتم به خاطر اون غذا درست کردم اون نصفه پا شد رفت بدون تشکری و حرفی و به حالت قهر. واقعا ناراحت شدم ولی خودم تا آخرش نشستم به زور خوردم با اینکه تنهایی اصلا نمیتونم غذا بخورم و تنها باشم غذا درست نمیکنم ... ببین داشتم منفجر میشدم میخواستم کل ظرفا رو خرد کنم 🫠🫠🫠 لجمم می‌گرفت الان گرسنه مونده تا شب ضعف میکنه

ببین من دقیقا منظورم اینه 👍👍بعد جالبه بهم میگه تو جو خونه رو به هم می‌ریزی 🫤

جو خونه رو به هم میریزی😂

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

قبلنا شوهرم خود به خود دعوا راه مینداخت منم هیچی نمیگفتم بعد خودش قهر میکرد روز ها 

دو سالع چند باری شد دعوا انداخت هرچی گفت منم جوابشو دادم حرفای دلمو زدم دیگه زیاد دعوا نمیکنه قهر نمیکنه جالبه وقتی جوابشو میدادم دو ساعت بعدش پیشقدم میشد آشتی کنه ولی زمانایی که سکوت میکردم باید من میوفتادم دنبالش بعد یه هفته آشتی میکرد 

🥰🥰
واقعاخیلی بده فکرکن یکی وحشتناک داره باهات اعصبانی میشه بعد توبخندی 😂

منم مواقع حساس میخندم فک میکنن دستشون انداختم

هیچ کس ازم حساب نمیبره چون دائم نیشم بازه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد