2777
2789
😔سعی کن نزاری کار به خشونت های اینجوری کشیده بشه عزیزم

خودمم موندم چی کارش کنم

خیلی وقتا دعوا میکنیم هیچی نمیشه

یه وقتام اینجوری

نمیشه فهمید کی خطرناک قاطی کرده

اون موقع که زد بعدش کادو خرید برام ولی واقعا حالم بد بود

همش حس میکردم دنده ام شکسته انقد بد زده بود

زیر چشمام گود شده بود بی اشتها بودم

شب کابوس میدیدم،تو خواب و بیداری لبمو گاز گرفتم چن بار،صبح پاشدم دیدم لبم خون مرده شده.بعد دقیقا همون روز میخواستیم بریم پیش خونوادش.

و انقد حالم بد بود که حتی خواهرشم فهمید بعد یه هفته.بعد بهم گف این زده تو صورتت؟گفتم نه

گفت کلا زدتت؟گفتم نه

طول کشید تا عادی شدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خودمم موندم چی کارش کنمخیلی وقتا دعوا میکنیم هیچی نمیشهیه وقتام اینجورینمیشه فهمید کی خطرناک قاطی کر ...

میفهممت

کاری نمیشه کرد

یه سری خاطرات وحشتناک هیچ جوره از ذهن آدمو پاک نمیشه

مردا اگر میدونستن حافظه ما زنا چقدر قویه شاید نرم تر برخورد میکردن

همونطور که حضرت محمد گفته اگر به زنتون بگید دوستت دارم هرگز از دلش بیرون نمیره و پاک نمیشه برعکسشم هست 

هیچ خشونتیو زن فراموش نمیکنه 

هیچ دلشکستنیو فراموش نمیکنه

دست خودمون نیست خلقتمون اینجوریه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه بار کلی وقت گذاشتم ناهار برنج ومرغ ومخلفات درست کردم بعد قبلش انگار بحثمون شده بود بعدجلو شوهر ...

وای چه‌قدر از این قهر کردن و غذا نخوردن بدم میاد مثلا شما زحمت کشیدی چند ساعت و تو چند لحظه رفت توی زباله...قهر و اشتی واسه بچس .

بحث‌قطعا پیش میاد وقتی دو تا آدم بیشتر زمانشون با همه.

به جای قهر کردن و بعدش آشتی کردن به توافق رسیدیم بگیم احتیاج به زمان و خلوت دارم یا دوست دارم چند ساعت ازت دور باشم تا عصبانیتم فروکش کنه ...دعوا کردن هم آداب داره واقعا

😂😂😂😂😂😂😂

نخند نامرد😂

یهو دیدی یکی این مدلی هم نصیب تو شد

تازه فکر کن دو ساعت غر میزنم بعد واسه اینکه مطمئن بشم خواب نبوده میگم بگو چی گفتم میگه از من ناراحتی دیگه😭

خوب خسته نباشی دلاور بگو دقیقا از چیه تو ناراحتم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مامانش میاد پایین تهدید که زنگ میزنم مامانت بیاد ببرتت من از ترس خانوادم التماس میکردم غلط کردم

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
دلم میسوزه اذه

همسر من اوایل اینجوری بود

ولی الان نه

شاید رفتار من باعث شده اینجوری وقیح بشه 

ولی شما نزار به مرحله ای که من رسیدم برسه 

اینا یهو از گریه تبدیل به هیولا میشن

همسر من اوایل تو دعوا فقط گریه میکرد تا من دلم به رحم بیاد

الان شده یه آدم کاملا متفاوت و خودم مقصرم

عالیهاین صفت خوبشو حفظ کنید و خیلی مراقب باشید حرمت ها شکسته نشه عزیزم 💜

خب به هر حال من هم تو یه چیزایی خیلی خوبم و تو یه چیزایی چندان خوب نیستم 

اما خب سعیم بر بالغانه رفتار کردنه 

اینکه حرف بزنم، به موقع و بالغانه هم انجامش بدم 

خب به هر حال من هم تو یه چیزایی خیلی خوبم و تو یه چیزایی چندان خوب نیستم اما خب سعیم بر بالغانه رفتا ...

ما آدم بالغا هم خیلی جاها از دستمون در میره 

خوشحالم براتون عزیزم

عشقتون پایدار 💜🌿

بله متاسفانه خوب بلدن آدمو دستکاری روانی کنن و وقتی صدات در میاد خودشون رو موجه جلوه میدن

بیشتر پرخاشگری ما خانومها بابت مسائل ومشکلات روحی وروانی چندسال زندگی مشترکی هست که حل نشده و مهری تو زندگی ازطرف مقابلمون دریافت نکردیم هست 

مردای بی مهری که بلد نیستن محبت کنن پای صحبتهای شریک زندگیشون بشینن

فکرمیکنن سکوت بهترین کاره ولی نمیدونن که با سکوتشون بیشتربه شریک زندگیشون زخم میزنن