2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 299 پست

عزیزم گناه داره خدا بعدا تلافی اینو سرت میاره دلشکستن خیلی بده

من یه نفر هست داخل زندگیم مثل همین پسره ولی من دلیل دارم سرد شدم قصدش جدی نیست سردم بازم دلم براش میسوزه 

بنده خدارو علاف نکن بهش رک بگو الکی دلخوش نکنه 

کلا ولش کن بره طرف اسکوله برا سرگرمی هم نمی ارزه

چرا😂

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم گناه داره خدا بعدا تلافی اینو سرت میاره دلشکستن خیلی بدهمن یه نفر هست داخل زندگیم مثل همین پسر ...

میگم بهش 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

دوسش نداشتی چرا رل زدی؟

سینگل بودم حوصلم سر رفته بود،عاشق یکی بودم که ارتباط نداشتیم(البته الان ازدواج کردیم)،گفتم شاید از این خوشم بیاد و حالم خوب بشه

بعد دیدم هم قیافشو دوس ندارم هم فقیره 

میگف ازدواج کنیم زودتر

بعد میگفتم خب کجا زندگی کنیم؟میگف خوابگاه متاهلی دانشگاه

چندشم شد

دیگه آزمون جامعشو که داد کات کردم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
رک بگو نمیتونی ادامه بدی دیگههیچیشم نمیشه نگران نباشمن یه زمان دوزدختر یه دانشجوی دکتری بودم،اونم از ...

اره بابا اونم پسر هیچیش نمیشه

در کل اینم شرایط ازدواج نداره حامیم نداره 

من اکی نیستم حوصله صبر کردن ندارم

اتفاقا ادمایی که هیچی نیستن ادعای الکی دارن مطمئن باش غرور دختر ترامپ از استارتر خیلی کمتره

پسرا اگر پول نداشته باشن اصلا آدم حساب نمیشن 

اینو پدرم ۱۲ سال پیش بهم گفت 

خوشبختانه به حرفش گوش کردم و الان دارم سودشو میبرم

ای خدا خیرت بده:"))))یکی اینجا حرفمو فهمید:"))))))

چون مثل خودتم

ولی بعضی چیزا تابوئه بد عیبه زشته بقول دیگران و هزارتا برچسب بهمون زده میشه حتی ممکنه از سمت خودش😢

پس درد دل در دل بماند بهترست

من فقط بخدا میگم خیلی نامردی که منو گیر انداختی

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
سینگل بودم حوصلم سر رفته بود،عاشق یکی بودم که ارتباط نداشتیم(البته الان ازدواج کردیم)،گفتم شاید از ا ...

واااای😂😂

خوووب کردی کاتیدی بابا

اینم همش مثال میزنه اره فلانی سه سال دختره پای ذوستم مونده فلانی ۴ سال

یعنی منظورش اینه توعم انقد بمون تا شرایط ازدواجم محیا شه

پسرا اگر پول نداشته باشن اصلا آدم حساب نمیشن اینو پدرم ۱۲ سال پیش بهم گفت خوشبختانه به حرفش گوش کردم ...

خب من دلم ازدواج میخوادد

ایشون شرایط اولیه ازدواج رو نداره

منم دوس ندارم منتظر بمونم تا چندین سال آتی

اخه من همینطوری میخواستم باهاش باشماین ولی خیلی جدی گرفته

وای دقیقا مثل جریان اون روزای من

میگف بری قلبم هزار تیکه میشه

انقد بدم میاد از مردای ننر که میخوان تحت فشار بذارنت

خب عشقم تو نتونستی منو جذب کنی،گناه من چیه‌؟لابد شرایطت خوب نیس

ولشم کردم هیچیش نشدا

صحیح و سالمه

الان داره هیئت علمی میشه تو دانشگاه😂😂

فهمیدم مردا زر زیاد میزنن.ول کن بابا.تو مسئول کسی نیستی.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
سینگل بودم حوصلم سر رفته بود،عاشق یکی بودم که ارتباط نداشتیم(البته الان ازدواج کردیم)،گفتم شاید از ا ...

یعنی همون اول قیافشو ندیدی؟نفهمیدی زشته و دوسش نداری؟مگه مردن اسباب بازین حدصلت سر میره بری سراغشون!

وای دقیقا مثل جریان اون روزای منمیگف بری قلبم هزار تیکه میشهانقد بدم میاد از مردای ننر که میخوان تحت ...

دقیقا اینم همونه 

جذابیت و ابهت مردانگی نداره اصلا