2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6643 بازدید | 298 پست
پیامای پسره رو دیدم یاد یه بنده خدایی افتادم رابطه ای که پسر احساسی تر باشه اون رابطه به نابودی کشید ...

اره خدایی 

چ کنم نمیخوامش

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری کات کنم چی بهش بگم بره

رک بگو نمیتونی ادامه بدی دیگه

هیچیشم نمیشه نگران نباش

من یه زمان دوزدختر یه دانشجوی دکتری بودم،اونم از این دراما کویینا بود و احساساتی شدید

ولی خب پول نداشت،کار نداشت،فقط خر میزد.زشتم بود.منم حسی نداشتم بهش.بهش لطف کردم و کات کردم و علافش نکردم و رفتم با کسی که عاشقشم و در حدم بود.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
هیچ وقت برای رفع تنهایی با پسر وارد رابزه نشوچون ناخوداگاه رابط احساسی میشه

راستش فکر نمیکردم انقد جدی بگیره رابطه رو

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

راستش فکر نمیکردم انقد جدی بگیره رابطه رو

بلاخره پسره

اگ طرف کمبود محبت داشته باشه ک بهش احساس خوب بدی رابطش صمیمی میشه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

اره خدایی چ کنم نمیخوامش

بهتره بشینی خیلی منطقی باهاش حرف بزنی 

به احتمال ۹۹ درصد اون پسر متقاعد نمیشه 

ولی تو باید تمومش کنی 

چون اون الان توی باتلاق گیر افتاده و با دست و پا زدن بیشتر غرق میشه 

تنها خوبی که میتونی درنقش کنی اینه که ازش دور بشی

لیاقتت نداشته حالا به نظر خودت چرا اینقدر دوستش داری فکر میکنی تدم صاف و ساده دل هستی یا از سر تنهای ...

عشق هیچ ربطی به کمبود محبت و از سر تنهایی و نیاز و این داستانا نداره

یه اتفاقه تو دلت 

مثل یه شعله که هرکاری کنی خاموش نمیشه ولو بدترین اخلاقاش بیاد جلوت،همه ی آزار و اذیتهاش رو مرور کنی

و هر روز به خودت بقبولونی که بابا دوستت نداشت نداره

باز تو دوستش داری

دوست داشتنشو دفن میکنی زیر هزار تا دل مشغولی ،فکر، خیال،روزمرگیهای روزانه،ولی باز یهو تو دل شب یا توی خلوتت میزنه بیرون

نمیشه توصیفش کرد عشقو.....این چرتا پرتاییم که میگن فکرشم خیانته و هوسه و این چیزشعرا رو هم قبول ندارم

عشق نه با دوری کم میشه نه با ندیدنش

عشق همیشه هست مثل یه شعله ی کوچیک ولی همیشه روشن اون کنج دل

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
هنوزم بهش فکر میکنی یا نه اگه الان که رفته برمیگشتی به گذشته بازم فکر میکنی اینقدر دوستش داشته باشی

فکر؟؟؟

کل زندگیمه

همش:))))

هیچ کس خبر نداره ولی

چند ماه پیش تصادف بدی کرد تو یکی از خیابون های خطرناک شهرمون 

زنش قبلش قهر کرده بود رفته بود شهرستان

و خانوادش هم رفته بودن دیارشون

از سرکار که برمیگشته با موتور میخوره به تریلی میوفته پایین جاده که ارتفاع زیادی داره

میبرنش بیمارستانی که پرستارش عممه 

عمم زنگ میزنه میگه بهم که بیا بیمارستان تصادف کرده.همین که رفتم دیدمش وجودم رو سرم خراب شد.چمد روز تو بیهوشی بوده و من کل اون روزا کنارش بودم.مراقبت میکردم ازش .خون زیاد ازش رفته بود دادم بهش.شبا فقط خیره میشدم بهش .روز آخری رفته بودم نمازخونه نماز صبح بخونم لای گریه ها خوابم برده بود همونجا عمم میاد میگه بیدار شو زودتر از بیمارستان خارج شو تا خانمش ندیدنت الان اومدن .خودشم بهوش اومده .ولی زنش نیومد و اونجا موند .کل هزینه بیملرستانو حساب کردم اومدم بیرون چون خانواده خودش فقیرن و خانواده زنش وضعشون خوبه ولی خسیسن زنه هم که قهر موند اونجا 

دلم براش کباب بود هر لحظه که داره الان چی کار میکنه و چقدر درد داره:")))(

من هیچ وقتتون احساس تنهایی نکردم و نمیکنمولیاین عشق هر چی بوده تک تک سلول هام با تمام وجود میخواستنش ...

پست آخرمو بخون

فکر میکنم حس و حالتمون شبیه هم باشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم