2777
2789

بچم ٢ سال١ ماهشه

دكترا تو اينترنت ميگن بايد ٥٠ الي١٠٠ تا كلمه بلد باشه

ولي بچم فقط (مامان بابا نه دَدَ كو؟ بده  ابداً  منم )بلده

اينارو هم دل بخواهي ميگه

زياد دستور پذير نيست بعضي چيزارو فقط انجام ميده

شما بچتون اينجور بوده؟ يا تو فاميل؟ 

هرچي اعضا بدنشو باهاش كار ميكنم بعد ك ازش ميپرسم جواب نميده ولي وقتي ميگم دستتو بده ميده بده يا شلوارت كو پوشكت كو نگاه ميكنه ب پوشكش ير شلوارش …به همه لباساش وقتي اسم ميبرم توجه نميكنه چون فكنم بلد نيست

حالا خيلي نگرانم بايه دكتري انلاين ويزيت شدم گفت فعلا قبل از گفتار درماني بايد كاردرماني شه و من در ب در دنبال پولشم

شايد بگيد توكه پول نداشتي چرا بچه اوردي ..ما وضعمون خوب بود ورشكست شديم الان دستمون خاليه

۴ سالگی شروع کرد حرف زدن الان اونقدر میحرفه میگم بسع الان داره میره تو ۷ سالگی

کارتون  ایران زبان فارسی بزار نگاه کنه

ما ترکیم اونقدر پسرم کارتون دید به فارسی حرف میزد بعد کلمه های خودمون یاد گرفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر جاری الان ۳ ونیمه ش واضح حرف نمی زنه طبیعی تخم کبوتر بده بخور .ولی نباید حرف زدنش ...

هززززار جا گشتم تو تهران همه ميگن نداريم …يعني نميخوان بدن ميخوان بزارن جوجه شه مث اينكه الان وقتشه

پسر بزرگم تا 2 سالگی نهایت 15 کلمه می‌گفت. از 2 سالگی تا یه ماه بعدش یهو همه چیو با هم گفت. چند ماه بعدشم لکنت شدید گرفت که 9 ماه گرفتار بودیم. 

کوچیکه تقریبا تا 2ونیم سالگی زیاد صحبت نکرد. بعد کم کم راه افتاد و الان که نزدیک 3 سالشه تقریبا بدون مشکل صحبت می‌کنه و خداروشکر تا حالا لکنت نگرفته.

قبل از کار درمانی و گفتار درمانی و این جور حرفا زیاد باهاش صحبت کن. مرتب شعر بخون براش. قصه‌های بچگونه موزیکال توی گوشیت براش بذار. هرشب براش قصه بگو. 

تخم بلدرچین هم عالیهبعضیا زود میحرفن دخترای خواهرشوهرم یک سالشون تموم شد نشد قشنگ حرف میزدن اوناهم م ...

اره پسر…اخه بچه ها رو تو اينستا ميبينم دوسالشونه هرجي مامانشون ميگه انجام  ميدن ميگه برق ميرقصه بچه ميگه فلان چيز بيار مياره براش ميگه چشمت نشون بده اونم نشون ميده

۴ سالگی شروع کرد حرف زدن الان اونقدر میحرفه میگم بسع الان داره میره تو ۷ سالگیکارتون ایران زبان فار ...

بچتون؟؟؟ وقتي دوسالش بود اعضا بدن كامل بلد بود نشونتون بده؟ يا يكار بگيد انجام ميداد؟

اره پسر…اخه بچه ها رو تو اينستا ميبينم دوسالشونه هرجي مامانشون ميگه انجام ميدن ميگه برق ميرقصه بچه ...

باهاش حرف بزن با خند کامه بگو تکرار کن

منم میدیدم نمیحرفه میگرفتم بغلم وسایل خونه رو نام میبردم مقلا مبل پرده چراغ میگفتم میخندیدم میدیدم خیلی توجه میکنه و  نباید داد بزنی سرش زبونش بسته میشه بگو بخند همین که چندتا کلمه میگه خوبه بقیه رم میگه

همین دکترا به همین دختر کوچک خواهرشوهرم گفته بودن نمیتونه حرف بزنه داشت سکته میکرد الان دوسالشه بلبله پدرشونو دراورده با زبون شیرینش

مقایسه نکن بچتو هرکی یجور 

دختر خواهرم ۵ سالشه بس که ماهواره ترکیه نگاه کرده به اون زبان حرف میزنه وسطاش معلوم نمیشه چی میگه

دختر من دو سال و نیمشه ۱۰۰ کلمه بلد نیست ، ولی در کل دقت کردم هروقت باهاش حرف میزنم و بهش چیزیو یاد میدم تاثیر داره ، شما هم بیشتر باهاش صحبت کن ، فک کنم پاییز و زمستون تخم مرغ و اینا کمتر میذارن من چند وقته دنبال تخم مرغ محلیم پیدا نمیشه 

💜دنیای من :پدرم + مادرم + داداشام +خواهرم + همسرم+دخترم💜
بچتون؟؟؟ وقتي دوسالش بود اعضا بدن كامل بلد بود نشونتون بده؟ يا يكار بگيد انجام ميداد؟

دقیق که یادم نیست موهاشو میگفتم نشون میداد ولی نمیدونم دو بود یا سه سال

تکرار کن براش کارتون بگیر که کلمه بگه با عکس یاد بگیره