2777
2789
عنوان

شات نامزدم ک علاقم بهش کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5943 بازدید | 298 پست
نترس مشکلی نداری صرفا چون بار اولت بوده خودتو منقبض کردی بزرگش نکن تو ذهنت بابا یارو 15 سالشه دوتا م ...

اوهوم امیدوارم مه چیزی نباشه

ایشا...  ایشا...  ایشا... 🥺🫂🤍

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زود جوش آوردی پریدی به جماعت بعد دوباره آشتی کردی شخصیت جالبی داری😁

🤣🤣🤣

هینجوریم کلا 

زود عصبی میشم زود میترسم ناراحت شده باشه😑😑😑

کلا روانیم به قول شوهرم خنگولم😞😁🤣🤣

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

چراولی خب گفتم،انقد ننر بود و دراما کویین طور بود که تا آزمون جامعش تحملش کردم.چون اگه خراب میکرد می ...

باز خوبه ی تحصیلاتی داشته نمی‌دونم تو نی نی سایت اینطوریه.پسرای خیلی احساسی و بی عرضه اصلا دوست داشتنی نیستن

باز خوبه ی تحصیلاتی داشته نمی‌دونم تو نی نی سایت اینطوریه.پسرای خیلی احساسی و بی عرضه اصلا دوست داشت ...

آره واقعا

الکی براشون دل میسوزونن

وگرنه اونا هیچیشون نمیشه

حالا همسر خودم عیب و ایراد زیاد داره،ولی بازم میگم شرف داره به این بی عرضه های ننر.حداقل مسئولیت حالیشه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
آره واقعاالکی براشون دل میسوزوننوگرنه اونا هیچیشون نمیشهحالا همسر خودم عیب و ایراد زیاد داره،ولی باز ...

مرد باید تستسترون داشته باشع مگ مردا دلشون ب حال ما میسوزه ک ما دلمون بسوزه

سلام عزیزم 

آیا ایشون واقعا بسیار شمارو دوست داره یا بهتون وابسته‌ست یا چی؟ 

من خودم تو یه دوره‌ای یه نفر تمام زندگیم شده بود (در واقع رابطمون تمام زندگیم شده بود) خیلی خیلی براش تایم می‌ذاشتم، به خودم سختی می‌دادم، بی‌قراری می‌کردم 

اما الان می‌دونم از دوست داشتن نبوده 

به علاوه دیدم سرزنشتون می‌کردن که شما به اندازه‌ی پارتنرتون مایل نیستین به خیلی چیزها 

این سرزنش نداره 

شاید شخصیت شما با ایشون فرق داره، شاید به اندازه‌ی کافی زمان نگذشته، شاید رفتارهایی که ایشون انجام میدن داره شمارو دلزده می‌کنه و هزاران شاید دیگه 

به علاوه ما به کسی دوست داشتن بدهکار نیستیم 

شما به صرف اینکه با یه نفر تو رابطه باشی اما آنچنان دلبستگی یا وابستگی‌ای درون شما شکل نگرفته باشه با ایشون بازی نکردی 

ایشون یه آدم بالغه، حق انتخاب داره که با شما بمونه یا نمونه 

اگر مونده انتخاب خودشه (شما ظلمی در حقش نکردی اون خودش خواسته شما پارتنرش باشی)

شما زمانی با احساسات ایشون بازی کردی که نقش بازی کنی به هر دلیلی 

(این‌ها نظرات من بود، پیام‌های چنل مهسا وحدت رو هم بخون به نظرم برات مفید باشه)