2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم من مقصرم یا مادر دانش آموزم

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 99 پست
سلام خودتون رو ملامت نکنید به هرحال کاریه که شده به قول دوستمون براش یه هدیه جدا بگیرید از دلش دربیا ...

اونوقت مادره فکر میکنه بله من مقصرم،دفعه پیش بخاطر ی رفتار دختره مادرشو خواستن مدرسه رفتم از معاون خواهش کردم که چیزی بهش نگن و با ملایمت رفتار کنن معاون هم همش از دست من ناراحت بود که اجازه ندادی طوری که نیازبود باهاش برخورد کنم مادره هم بعدش جای تشکر اومد کلی حرف بهم زدو رفت فقط لبخند زدم چیزی نگفتم،گفتم اشکال نداره

اینسری دیگ کاری ندارم،فقط ازدرون حالم بده اشکامو نمیتونم کنترل کنم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
نه عزیزم شما اشتباهی نکردی. قرار نیست که به ساز دل والدین رقصید. طرف والدین مدیر مدرسه ست که قبول نک ...

جالبه به مدیر گفته بود مقصر معلمه مدیرم چیزی بهش نگفته بود به من گفت نباید رضایت نامه رو قبول میکردی میذاشتی گریه کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم شما کار اشتباهی نکردین بچه مسئولیتش گردن شماست.ان شاالله دفعه ی بعد

اتفاقا همین دیروز بغلش کردم گفتم پول و بده به مامان بگو انشاالله دفعه بعد میریم یه اردوی بهتر الان زمانش گذشته دیر اوردی.قیافشو کج و کوله کرد رفت نشست

بامن صحبت نکرد به مدیر گفته بود،هرروز هم تماس میگیره که بچه ی منو درک نمیکنه.جالبه نه مشقی مینویسه ن ...

کاملا میفهمم چقدر ناراحتین

ولی کوتاه نیا جلوشون

اگه حرفی زد جوابشو بده ولی با ارامش 

بگو میتونین کلاسشو عوض کنین ببینم کی انقدر درک داره که به بچه ای ک ن مشق مینویسه ن پرسش جواب میده کار نداشته باشه

کلا هرچی گفت شما سعی نکن مثلا دلشو ب دست بیاری، صددرصد حق رو ب خودت بده و از موضعت پایین نیا

شرایط ناراحت کننده ای بوده هم واسه شما هم واسه اون دانش اموز اما خب حق داشتی مسئولیت داره چنین مواقع ...

درسته بین عقل و دلم عقلمو انتخاب کردم،البته بازهم به مدیر گفتم اگر اشکال نداره به مسئولیت من ببریم که گفت نه اگر اداره باخبربشه جفتمون اخراج میشیم که بچه رو بدون بیمه بردیم

کلاس چندم هستند؟ اردو راه دور بود؟ مشهد؟

اول

خیر

شما بگو سرکوچه اگر خدایی نکرده اتفاقی بیفته اول از همه بازهم منه معلم مقصرم...

تو عمرم انقدر معلمهارو مظلوم ندیده بودم امروز دلم به حال خودم و همکارام سوخت دربرابر هرگونه صبحتی که بهم گفتند فقط سکوت کردم

حالا یک روز بچه ها را سینما ببرید.

انشاالله صحبت کردم آخر ماه یه اردوی دیگه ببرن بچه هارو اما من دیگه نمیرم امروز خیلی اذیت شدم و کل اردو چشمام اشک بود 

باید بیمه رد بشه عزیزم،نمیشه همینطور بچه رو برداریم ببریم.اتفاقی بیفته اول من بعد مدیر اخراج میشه چو ...

سلام

دوستانی که میگن چی میشد میبردی و... از قوانین بیمه سردرنمیارن

خانما بیمه اردو ۱روزس و اگه مثلا میخوان بچه هارو روز دوشنبه ببرن اردو باید روز قبل اسامی رد بشه که بیمه ساعت ۱۲شب شروع بشه تا ۱۲ شبی که بچه ها از اردو برگشتن یعنی ۲۴ ساعت از این کمتر امکان نداره و اصلا سیستم اجازه نمیده و شوخی هم نیست بحث دیه و غرامت وسطه و مبلغ بالاست

حالا چيزيه كه شده بچه ها راحت تر كنار ميان تا بزرگتر هاهمه اينها تجربه هست تا در مورد مشابه سالهاي د ...

درسته تجربه کسب کردم دلم به هیچ دانش آموزی نسوزه و ازاین به بعد جدی برخورد کنم اگر گریه کردن بی اهمیت باشم و هرکار که منطقم میگه درسته انجام بدم.

اگر رضایت نامه رو نگرفته بودم حداقل مدیر پشتم بود

این که گذشت خودتون رو ناراحت نکنید اون بچه هم مسلما خیلی غصه خورده ولی برای دفعه های بعد انشاالله یا ...

مادره فکرمیکنه من وظیفه دارم همه کارهای اونو انجام بدم،۴۰دانش آموز رو اداره کردن خیلی سخته اما هم صحبتی بااین مادرها سختتره

سلام عزیزم اینقدر خودت رو اذیت نکن ..شما تقصیری نداری کم کاری از مادر بچه بوده ..شما هم کاری که مدیر ...

سلام عزیزم ممنون.

نه مدیر دیگه چیزی نگفت فقط گفت ازاین به بعد رضایت نامه تواین شرایط نگیر منم گفتم چشم چون حرفشون حق بود متاسفانه من احساسی عمل کردم.

اما مادره واقعا ناراحتم میکنه چه کارهاییکه من واسه این بچه نکردم و یکبار تشکر نکرده فقط هرروز زنگ میزنه به مدیر که معلم خشنه معلم بی درکه و...

جالبه40دانش آموز دارم خداروشکر هیچکس تاحالا اعتراض نکرده هردقیقه پیام میدن تشکر میکنن این مادر مسئولیت خودشو انداخته گردن من

امروز خیلی بهم ریختم دختررو سرکلاس دیدم همش فکرمیکردم الان چطور بگم نمیتونه بره اردو اونقدر حالم بدشد که موقع رفتن به دفتر چیزی نگفته مدیرگفت چیشده چرا رنگت پریده حاله بچه هام خیلی واسم مهمه اگر مهم نبود که اون اشتباهو نمیکردم رضایت نامرو ازش بگیرم

اصلا شما مقصر نیستی معلم مسئول بی خیالیه دانش آموز یا مادرش که نیست . نمیدونم چرا بعضیا همیشه از معل ...

دقیقا منم با ناراحتی به مدیر گفتم همیشه ما معلمها مقصریم یکبار نشده اشتباه خودشونو قبول کنن دیواری کوتاه تراز ما پیدا نمیکنن.

باورتون نمیشه از دیشب که شام خوردم تاحالا چیزی نخوردم اونقدر حالم بده

سلام عزیزم ممنون.نه مدیر دیگه چیزی نگفت فقط گفت ازاین به بعد رضایت نامه تواین شرایط نگیر منم گفتم چش ...

درک میکنم چی میگی ..ببین عزیزم من خودمم بودم رضایت نامه می‌گرفتم چون دلم نمیومد بگم نه ..اما خوب این شد ی درس ..بزار مادرش هر چی میخواد بگه 

مشخصه که مادرش خیلی سرسری میگیره همه چی رو ..واقعا خدا قوت داری با ۴۰ دانش آموز ..ممنون که هستید و بچه هارو آموزش میدید ..دیگه خودت ناراحت نکن ..🌹

کاملا میفهمم چقدر ناراحتینولی کوتاه نیا جلوشوناگه حرفی زد جوابشو بده ولی با ارامش بگو میتونین کلاسشو ...

متاسفانه دفعه گذشته باهاشون خیلی خوب برخورد کردم جتی یک ساعت اضافه گذاشتم باهاشون حرف زدم احساس میکنم فکرکرده من ترسیدم

اینسری بیاد اصلا باهاش صحبت نمیکنم میگم هرمشکلی هست با مدیریت صحبت کنید.

مدیر آخرش دید حالم بده گفت من میدونم چقدر توکارت موفقی و تو هم پایه ها ازهمشون بهتری،اما تو معلمی باید دلسوزی رو بذاری کنار با منطق پیش برو تا این مشکلات پیش نیاد