2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم من مقصرم یا مادر دانش آموزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 131 پست
کاش مدیر قبول میکرد بچه تا اخر تو دلش میمونه😢

اون بنده خداام هراتفاقی بیفته مسئوله،اداره ولمون نمیکنه که چرا بیمه نکردی بردی

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

شرایط ناراحت کننده ای بوده هم واسه شما هم واسه اون دانش اموز اما خب حق داشتی مسئولیت داره 

چنین مواقعی گریه نکن محکم باش احساساتو توی کار بذار کنار بگو نمیشه همراه با دلیل قانع کننده 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کادو جداگونه بهش بده بگو جای اینکه نتونستی بیای میخوام خوشحالت کنم .بعد یه گوی موزیکالی چیزی واسش ...

اونوقت مادره فکرمیکنه بله من مقصرم،درصورتیکه مقصر صد خودشه.

به مدیر گفته معلم مقصره باید زنگ میزد به من میگفت،بخدا ما بیکار نیستیم من هنوز  وقت نکردم صبحونه و نهار بخورم

واااا یاد کارمندای بانک افتادم که هروقت میری یا میگن سایت بسته یا میگن وقتش گذشته ..البته به هرحال خ ...

قضاوت آزاد...

درسته من مقصرم که به مادره زنگ نزدم بگم عزیزم قراره بچه هارو ببریم اردو

در مقابل آدم های بی نظم و بی مسیولیت و کسانی که همیشه میخوان تقصیر رو گردن کس دیگه ای بندازن باید مح ...

بخدا دلم سوخت گریه کرد که باید بگیری رضایت نامه رو،من حتی هزینه رو نگرفتم گفتم بده به مامان بگو انشاالاه اردوی بعد میریم.

یادگرفتم نباید دلسوزی کنم باید اجازه میدادم همونطور گریه کنه

به شما و معلمهای فهیمی مثل شما افتخار میکنم

ممنون عزیزم.

حالا باید بشینید پای درد و دل این مادر ببینید من چه غول بی شاخ و دمیم که از شانس بد افتادن تو کلاس من

حالا چيزيه كه شده 

بچه ها راحت تر كنار ميان تا بزرگتر ها

همه اينها تجربه هست تا در مورد مشابه سالهاي ديگه قبلش يه احتياطي بكني فقط بخاطر خود اون دانش آموز نه كس ديگه 

من امسال بچه ها رو ميبردن گاوداري ولي شهرستان 

به نظرم براي بچه پيش دبستاني زياد بود و شايد اذيت ميشدن بخاطر همين نفرستادمش خيليييي اميد بود كه ميرن به قول خودش مسافرت بعدش هم استرس داشتم بره مدرسه و بفهمه  چي ميشه ناراحت شده بود اما خدارو شكر راحت كنار اومد

بخدا دلم سوخت گریه کرد که باید بگیری رضایت نامه رو،من حتی هزینه رو نگرفتم گفتم بده به مامان بگو انشا ...

این که گذشت خودتون رو ناراحت نکنید اون بچه هم مسلما خیلی غصه خورده ولی برای دفعه های بعد انشاالله یاد گرفته زود اقدام کنه  

ولی شما هم وقتی مدیر سختگیر دارید مسایلی که ممکنه مشکل ساز بشه رو ارجا بدید به مدیر به همین راحتی  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
حق با شماستوقتی از دوهفته قبل اعلام شده دیگه طلبکاری مادره واسه چی بوده؟ میگفتی من هم اسامی بچه هارو ...

بامن صحبت نکرد به مدیر گفته بود،هرروز هم تماس میگیره که بچه ی منو درک نمیکنه.

جالبه نه مشقی مینویسه نه درسی جواب میده کلا هیچی سرکلاسم فقط بچه هارو اذیت میکنه کاری باهاش ندارم میگم اشکال نداره یکبار نشده به مادرش چیزی بگم اما من شدم مقصر و معلم بی درک

مطمئنم فردا قراره تشریف بیاره مدرسه،امروز دلم به حال بقیه دانش آموزهام سوخت حالم بدبود آخر سالن نشسته بودم گریه میکردم دیدم نگاه میکنن چشمامو بستم و لبخند زدم ناراحت نشن و موقع برگشت تو اتوبوس آهنگ گذاشتیم یکم حالشون خوب بشه من معلم40دانش آموزم نه یکی

سلام عزیزم اینقدر خودت رو اذیت نکن ..شما تقصیری نداری کم کاری از مادر بچه بوده ..شما هم کاری که مدیر گفته رو انجام دادید ..معمولا کسایی کم کاری می‌کنند این موقع دنبال ی نفر میگردن همه چی بندازن گردنش..شما هم برو دوش بگیر دیگه گریه نکن ..فردا هم که رفتی دست بالا رو بگیر اگر مدیر چیزی گفت کم کاری مادر بچه رو بهش توضیح بده اخر هم بگو من کاری شما گفتی انجام دادم ..دیگه هم به رو خودت نیار ..خودت سرزنش نکن شما مقصر نیستی ..اما اگر دوست داشتی ی هدیه کوچولو برا اون بچه بگیر چون مشخصه از مادر شانس نیاورده ..موفق باشی گل