2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم نمیدونم من مقصرم یا مادر دانش آموزم

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 91 پست
سلامدوستانی که میگن چی میشد میبردی و... از قوانین بیمه سردرنمیارنخانما بیمه اردو ۱روزس و اگه مثلا می ...

سلام عزیزم ممنون بابت توضیحتون بنظرم نیازه هممون این موضوعات رو بدونیم.

این عزیزان با احساسشون نظرمیدن دقیقا همون اشتباهی که من کردم و احساسی تصمیم گرفتم و رضایت نامه رو ازش گرفتم تا دیگه گریه نکنه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درک میکنم چی میگی ..ببین عزیزم من خودمم بودم رضایت نامه می‌گرفتم چون دلم نمیومد بگم نه ..اما خوب این ...

دقیقا تجربه شد واسم اما تجربه ی تلخ،مادرش هیچوقت متوجه نمیشه تاابد میخواد بگه معلم مقصره

ممنون بابت حس همدردیت یکم حالم بهترشد💗

دقیقا تجربه شد واسم اما تجربه ی تلخ،مادرش هیچوقت متوجه نمیشه تاابد میخواد بگه معلم مقصرهممنون بابت ح ...

خدا می‌دونه و خودت هم می‌دونی که نیتت چی بوده و مقصر کی بوده  ..خواهش میکنم خوشحالم حالت بهتره ..❤️🌹

دقیقا منم با ناراحتی به مدیر گفتم همیشه ما معلمها مقصریم یکبار نشده اشتباه خودشونو قبول کنن دیواری ک ...

عزیزم جسارتا باید احساساتت کنترل کنی وگرنه عنان و اختیارت از عقلت خارج میشه و خانواده ها و حتی کادر مدرسه سواستفاده میکنن . یک برخورد قاطع و محکم حالتو بهتر میکرد البته نمیدونم چقدر تجربه دارید ولی خب من خودم به عنوان اولیا بعضی مادرهارو دیدم که توقع مادری از معلم دارن در صورتی که وظیفه معلم چیز دیگری هست و واقعا امکانش نیست بخصوص در مدارس دولتی.

سلام عزیزم ممنون بابت توضیحتون بنظرم نیازه هممون این موضوعات رو بدونیم.این عزیزان با احساسشون نظرمید ...

خانم معلم لطفا منو راهنمایی کنید

یه پسر ۸ساله دارم که کلاس دوم

هوشش خوبه درسو کاملا درک میکنه و با یکبار توضیح یاد میگیره بیش فعالی و عدم تمرکز و... نداره مشاوره هم بردم اما مشکل درست نشده

مشکل اینه که پسرم خیییلی حرف میزنه همین باعث شده تو کلاسم زیاد حرف بزنه و نظم کلاس بهم بریزه و معلم شاکی باشه از این مسئله

تک فرزنده منو پدرش هر دو کارمندیم شرایط مالیمون اوکیه و همه چی در حد اعتدال در اختیارشه بهشم توجه میکنیم میزاریم حرف بزنه و....

و شده بخاطر این مسئله از کلاس اخراج شده و این قضیه واقعا منو بهم میریزه و مستاصلم کرده

تو خونه که باهاش حرف میزنم چرا این کارو کردی میگه دست خودم نیست مغزم میگه حرف بزن

از همه روشام استفاده کردم تنبیه و تشویق

برای چکاپ نوار مغزم بردم اونجام مشکلی نداشت

انگار رسیدم به بن بست نمیدونم چیکار کنم

عزیزم جسارتا باید احساساتت کنترل کنی وگرنه عنان و اختیارت از عقلت خارج میشه و خانواده ها و حتی کادر ...

دقیقا مادره توقع داره خودش بره به زندگیش برسه من بشم مامان واسه بچش

اونقدر رفتارم بادانش آموزهام عالی بوده که الحمدلله اصلا مثل کسایی نیستن که دلشون بخواد از مدرسه فرار کنن و زنگ هم میخوره باز میشینن سرکلاس مامانا میان با غر میبرنشون اما این یک نفر واسه من شده داستان بین40نفر

خانم معلم لطفا منو راهنمایی کنیدیه پسر ۸ساله دارم که کلاس دومهوشش خوبه درسو کاملا درک میکنه و با یکب ...

منم چندتا ازاین دانش آموزها دارم برای داستان گویی و شعرخوانی ازشون استفاده میکنم،چندبارم که آروم نشسته بودن تشویقشون کردم که آفرین فلانی امروز فوق العاده بودی موقع درس آروم بودی الان هرروز موقع تدریسم آروم میشینن و هرموقع کاری ندارم دوباره شروع میکنن به صحبت که از نظر من مشکلی نداره،زنگ آخر میرن ماماناشونو میارن که به مادرا بگم چقدر دخترخوبیه😂

بنظرم یکبار که حتی یک دقیقه آروم نشسته معلم تشویقش کنه و به بچه ها بگه واسش دست بزنن بابت بهتر شدنش 

شماهم بهش بگید زمانیکه معلم داره درس میده باید آروم بشینیم گوش بدیم صحبت بین صحبت بزرگتر کار اشتباهیه،اما هروقت معلم حرفش تموم شد میتونه اجازه بگیره و صحبت کنه

دقیقا تجربه شد واسم اما تجربه ی تلخ،مادرش هیچوقت متوجه نمیشه تاابد میخواد بگه معلم مقصرهممنون بابت ح ...

ببینم این همون دختره نیست که میگفتی مودب تر ازبقیس و اجازه میگیره و....اگه همونه چرا پس الان میگی بچه هارو اذیت میکنه؟!!!!!

لایک نکنید .توروخدا 
باورتون میشه همه ی این حرفارو بهش میگم کلی تمرین میکنیم باهمتمرین حرف نزدن و...معلم رو هم درجریان مش ...

ن عزیزم گریه برای چی،انشاالله درست میشه سنشون کمه.

بنظرم یه صندلی تک بیاره بذاره کنار خودش بگه نوبتی قراره همه بشینن رو این صندلی،روز اول یه دانش آموز آرومو بذاره از روز بعد بگه نوبت پسرتونه بعد اون فکر نمیکنم دیگه شرایط طوری بشه که بخواد با کسی صحبت کنه

من یه دانش آموزم رو صندلیه تکی میشینه دیگه موقع تدریس صحبت نمیکنه زمانیم که تدریس نمیکنم بلند میشه تو کلاس راه میره که کاری باهاش ندارم چون درسش خوبه.

زمانی برخورد میکنم که احساس کنم باعث ضعف در یادگیریشه

ببینم این همون دختره نیست که میگفتی مودب تر ازبقیس و اجازه میگیره و....اگه همونه چرا پس الان میگی بچ ...

نه عزیزم اون نیس،اون بنده خدا از دیوار صدا درمیاد ازاون درنمیاد درسشم خیلی خوبه خداازش راضی باشه خیلی ازش راضیم

نه عزیزم اون نیس،اون بنده خدا از دیوار صدا درمیاد ازاون درنمیاد درسشم خیلی خوبه خداازش راضی باشه خیل ...

اهان من فکر کردم اون قبلیس که پیشنهاد کادو دادم .پس یکی دیگس .منو ببخش 

لایک نکنید .توروخدا