2777
2789

من تازگیا از همه دوری کردم دلگیرم خسته ام ونامیدازهمچی دیگه توخددمم مث قبل نیستم شادسرحال نمیدونم شاید ازخستگی و ناامیدیه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هیجا نمیرم بس ک میپرسن

منم مث توم میگم چرامشکل خاصیم نداریم اصلا۳سال میش ی سقط کردم ۵سالو ۸ماهه ازدواج کردم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

مشکلت چیه

چرا تجویز الکی میکنی اگه  کیست اندومتریوز  یا شکلاتی داشته باشه شرایطش با راهنماییت بدتر میکنی و باعث میشی کیستش بترکه و چسبندگی بهم بزنه لطفا هر چیزی رو می‌بینید شییر نکنید 

نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
خدای بزرگ دلتو شاد میکنه انشاالله

عزیزم دعا کن خدا من و خواهرم بهمون حاجت هامونو بده دلمون شاد کنه❤️

ممنون میشم خیر ببینی انشاالله عزیزممم

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
عزیزم دعا کن خدا من و خواهرم بهمون حاجت هامونو بده دلمون شاد کنه❤️ممنون میشم خیر ببینی انشاالله عزیز ...

چشم اگه قابل باشم،

نگران نباش همه چی درست میشه

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد