2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان رو حاملگی تاثیر دارع

148 بازدید | 32 پست

من خیلی میترسم تنبلی تخمدان داشته باشم

چون موهام ب شدت میریزع 

ولی پریودم منظمه 

واسه بچه هم پیشگیری میکنیم

میترسم بچه دار نشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره تاثیر داره ولی تنبلی تخمدان با بهم خوردن پریودی خیلی ارتباط داره که میگی وریودت منظمه

قرص زینک بخور برای موهات حیلی خوب میشی عوارض هم نداره مثل ویتامینه 

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

بله قصدم ناامیدکردنت نیس بخدا ولی خواهرشوهرم تنبلی تخمدان داره هیچ جوره باردار نمیشه

البته مقصر خودشه هر چی بهش میگن از طب سنتی استفاده کن گوش‌نمیده

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
اره تاثیر داره ولی تنبلی تخمدان با بهم خوردن پریودی خیلی ارتباط داره که میگی وریودت منظمهقرص زینک بخ ...

من رفتم دکتر برای اینکه پریودم منظمه باردار نمیشم گفتن تخمدان چپت تنبلی خفیفی داری که زیاد جدی نیس اما شوهرت اسپرماش افتضاحه ن کیفیت ن حرکت بخاطر مشکل شوهرم کاندید ای وی اف شدم با اینکه پریودم منظم بود ولی موی زاید داشتم و لک سر بازوم رو گرفته وگرنه هیچ علایمی از تنبلی رو نداشتم بجز این دوتا

عزیزم اولین علامت تنبلی بهم ریختن تایم پریود یا حجم کم خونریزی در پریوده وهیچ مورد قطعی وحود نداره که تنها تنبلی باعث نازایی بشه تا سنو ندید مشخص نمیشه که تنبلی داری یانه این از این واما درمورد ریزش مو هزاران دلیل داره اول ژنتیکی یا همون ارثی دوم کم خونی وکمبود آهن استرس کم آبی بدن وهمینطور تنبلی تخمدان وکیست 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من که تنبلی تخمدان دارم الان ۳ تا بچه دارم به نطر من ربطی نداره

من حتی آزمایشات چکاپ دادم از نظر ذخیره تخمدان خوب بودم از نظر پرولاکتین اینا هم خوب بود ۳۰تا آزمایش دادم عالی بود و عکس رنگی هم لوله هام باز بود و وضعیت رحمم خوب بودبقول شما منم فکر نمیکنم اگه شوهرم اسپرمش مشکل نداشت این تنبلی جلوه  باردار شدنم رو می‌گرفت