2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان رو حاملگی تاثیر دارع

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 29 پست

ببین گلم تنبلی اصلا وابدا باعث نازایی نمیشه چون درمانهای خانگی بسیار ارزان وساده ای دارهاگه نیبینی کسی میگه تنبلی دارم ونازا هستم قطعا درکنارش یاخودش یاشوهرش مشکل دیگه ای هم دارن

شما هرروز وبه شکل مرتب ورزش وپیاده روی کن،حتی توی خونه

سعی کن وزن کم کنی

غدای فست فودنخور

شیرینی جات رو کم کن

تو دوره پریودی خرما وچای نبات وچای دارچین زیادبخور

شیره انگور اصل بخرو همیشه بخور

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
من حتی آزمایشات چکاپ دادم از نظر ذخیره تخمدان خوب بودم از نظر پرولاکتین اینا هم خوب بود ۳۰تا آزمایش ...

نه منم دارم ولی باردار شدم گلم شکمت با روعن سیاهدونه ماساژ بده بزار رحمت گرم بشه از سردی من اینجوری باردار شدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حتی آزمایشات چکاپ دادم از نظر ذخیره تخمدان خوب بودم از نظر پرولاکتین اینا هم خوب بود ۳۰تا آزمایش ...

منم تنبلب دارم پنج سال حرف شنیدم ونازا بودم تابلاخره فهمیدیم ایراد ازهمسرمه

الانم برای سومین بار باردارم

دوتای قبلی به ثمرنرسیدن،دیگه توکل بخدا

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
ببین گلم تنبلی اصلا وابدا باعث نازایی نمیشه چون درمانهای خانگی بسیار ارزان وساده ای دارهاگه نیبینی ک ...

وزنم کمه اصلا چاق نیستم

و تو دوران پریودی گرمیجات میخورم 

وزنم کمه اصلا چاق نیستمو تو دوران پریودی گرمیجات میخورم

تلاشت روبیشتر کن،خودت وهمسرت هم باید ازهمه لحاظ بررسی بشید

ازشیره انگور اصل غافل نشو

ببین من صبحانه فقط ارده وشیر انگور میخورم  هروز نیم ساعت رقص دارم مثل ورزشه عدا همه چیز میخورم شبها با روعن های گرم کل بدنم ماساژ میدم بیشتر شکمم که عادت کردم خیلی هرامش میده هنگام خواب 

خیلی میترسم تنبلی تخمدان بگیرممممم

عزیزم اولا که از کجا مطمئنی که تنبلی داری شما میگی فقط ریزش مو دارم که پست بالا هم گفتم هزاران دلیل دیگه هست برای ریزش مو دومن حالا گیریم تنبلی هم داشته باشی دور از جونت سرطان نیست که درمان داره من خودم تنبلی دارم دوتا بچه هم آووردم البته درمان بشه خیلی بهتره ولی هییییچ دکتری تایید نکرده که صرفا فقط وفقط تنبلی باعث نازایی میشه😐😐

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
ببین من صبحانه فقط ارده وشیر انگور میخورم هروز نیم ساعت رقص دارم مثل ورزشه عدا همه چیز میخورم شبها ...

اخه روغنی نمیشه ملافه و رو تختی ایناتون🥺

میگن روغن سیاه دانه بمالین به شکمتون زیر ناف

منم تنبلب دارم پنج سال حرف شنیدم ونازا بودم تابلاخره فهمیدیم ایراد ازهمسرمهالانم برای سومین بار بارد ...

اره بخدا منم خیلی حرف شنیدم تا آزمایش شوهرم نشون شوهرم دادم قبول نمی‌کرد که مشکل دارع آخرشم میگه تقصیر توغه میری رو‌مخم اعصابم خراب میکنی ضعیف شدم ☹️🙄😮‍💨

اره بخدا منم خیلی حرف شنیدم تا آزمایش شوهرم نشون شوهرم دادم قبول نمی‌کرد که مشکل دارع آخرشم میگه تقص ...

بیخیال انشالله به زودی مادرمیشی

اخه روغنی نمیشه ملافه و رو تختی ایناتون🥺میگن روغن سیاه دانه بمالین به شکمتون زیر ناف

نه صبح میشورم لباسم عوص میکنم  حتی من دوماه پریودم عقب افتاده بود با این کار درست شد از سردی تبلی تخمدان سعی کن این کار بکنی 

ببین من صبحانه فقط ارده وشیر انگور میخورم هروز نیم ساعت رقص دارم مثل ورزشه عدا همه چیز میخورم شبها ...

اخه روغنی نمیشه ملافه و رو تختی ایناتون🥺

میگن روغن سیاه دانه بمالین به شکمتون زیر ناف