2777
2789
عنوان

کسی با سن بالا اینتوبه شده برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 80 پست
نه اصلا دیگه برنمیگرده امروز دستاشو بسته بودن به تختمیگن بیدار میشه میخاد لوله در بیاره خب دارو مرتب ...

عوارض داره ، اگه میشد خودشون میزدن چیزیه که شما نمیدونی

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو چقد پررویی خودت فک کن عزیزتو این کار کرده باشن هیچ خبری هم ندن آشنامون تو بیمارستان کار میکرده زن ...

عزیزم میگم قبل هر عملی امضا میگیرن شما خبر نداری ظاهرا ... کسی ام که پای مرگ باشه نمیان بیوفتن پای خانواده اش سه ساعت که بگن عمل کنیم یا نه پرو هم خودتی دوست نداری برو انتوبه رو‌بکش بیرون ببر خونتون‌ حیف کادر درمان که بخوان به شما خدمت کنن

عزیزم میگم قبل هر عملی امضا میگیرن شما خبر نداری ظاهرا ... کسی ام که پای مرگ باشه نمیان بیوفتن پای خ ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

ما مریض در حال مرگ داریم 

و ایشون بسیار بی ادب و سنگدل هستن 

خواهشا پیگیری کنید

من جوابی برای ادب ایشون ندارم

ایشون کادر درمان هستن و مناسفم براشون

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 ما مریض در حال مرگ داریم و ایشون بسیار بی ادب و سنگدل هستن خواهش ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

ایشون هم تو متن تاپیک هم تو کامنتا که گزارش کردن به کادر درمان فحش دادن و توهین کردن

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 ما مریض در حال مرگ داریم و ایشون بسیار بی ادب و سنگدل هستن خواهش ...

منم برای شما متاسفم که کادر درمان دارن جون مریض در حال مرگ تونو‌نجات میدن اومدی فحششون میدی

حرف حق تلخه اما امیدوارم سرت بیاد عزیزم البته خدا جای حقه

چطور انقد راحت همچین دعایی واسه کسی میکنی ؟ ایشون بهتون گفتن مریضای بدحالو مجبورن سریع کاراشو انجام بدن نمیتونن چندین ساعت معطل کنن که آیا شما رضایت بدین یا نه 

اگر اینطوری میشد مطمئنا از این مینالیدین که چرا انقد الکی باید فرم پر کنیم در حالی که مریض داره جون میده 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

چطور انقد راحت همچین دعایی واسه کسی میکنی ؟ ایشون بهتون گفتن مریضای بدحالو مجبورن سریع کاراشو انجام ...

پرستاری مه تو بهش بهمون میگه ببریم ccu دیگه برنمیگرده چی؟؟

خودش خبر داره چی به چیه 

خیلی ریلکس گفت بره نمیاد دیگه

چطور انقد راحت همچین دعایی واسه کسی میکنی ؟ ایشون بهتون گفتن مریضای بدحالو مجبورن سریع کاراشو انجام ...

وقتی عمل معده کرده بودن

تا یه هفته میگفتیم کجاش و عمل کردین جواب نمیدادن 

مگه میشه جواب ندن؟؟

هر چی گفتیم تو تو بدن چه خبره جوابی نمیدادن

یجوری شکمو دوختن وحشتناک 

فقط پوست و بهم وصل کردن بدوزنش

اصلا نمیشه شکم و نگاه کنی