2777
2789
عنوان

کسی با سن بالا اینتوبه شده برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 80 پست
این بنده خداهافکر مریضشون هستن فقط..... کی میره دنبال شکایت برادرشوهرمم خیلی اذیت شد توبیمارستان بعد ...

درسته ولی باعث میشه دیگ برا مریض کسی تکرار نکنن مگه دورازجون مريض مردم موش آزمایشگاهی اوناست هرکاری بدون اجازه و رضایت خاستن بکنن

به نام خدایی که دو چشمکی مکی🥲
درسته ولی باعث میشه دیگ برا مریض کسی تکرار نکنن مگه دورازجون مريض مردم موش آزمایشگاهی اوناست هرکاری ...

ببین بیمارستان پای فامیل ماروقطع ورد بخاطر دیابت بالای صدمیلیونم گرفته بودن براعمل  ولی دوساعت بعد عمل به بهونه کرونا داره مرخصش کردن ...خدا کمک کنه فقط همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جان؟ بدون اجازه بردن و ۱۲ ساعت بعد ما فهمیدیم مگه خبر دادن؟؟

عزیزم حتما اورژانسی بوده کما اینکه تو عمل اورژانسی هم حتما ازتون امضا میگیرن شوهرش یا پسر بزرگش 

شماعجب ادمایی هستین واقعا حالا مریض تونو بردن عملم کردن دو‌قورت و نیم تونم باقیه

درسته ولی باعث میشه دیگ برا مریض کسی تکرار نکنن مگه دورازجون مريض مردم موش آزمایشگاهی اوناست هرکاری ...

خیلیا شاکین از کار بیمارستانا ولی

من ندیدم کسی تاحالا شکایت کنه 

عزیزم حتما اورژانسی بوده کما اینکه تو عمل اورژانسی هم حتما ازتون امضا میگیرن شوهرش یا پسر بزرگش شماع ...

تو چقد پررویی 

خودت فک کن عزیزتو این کار کرده باشن 

هیچ خبری هم ندن 

آشنامون تو بیمارستان کار میکرده زنگ زده بیابد حالش بد شده ببینین چشه

رفتیم دیدیم رو به مرگه 

میگیم چرا اطلاع ندادین بیام جواب نمیدن 

این حرف و نزن ، هر چیزی به خود آدم برمیگرده

عزیزم مگه خدا ان که بدونن مریض برمیگرده یا نه ؟ عزرائیل که نیستن بخوان مردمو بکشن

مگه ما میگیم برمیگرده یا نه؟؟

میگیم مشکل کجاش بوده 

ریه قلب ؟ نمیگن 

میگیم دستش چرا انقد باد کرده نمیگن

ما حق نداریم بدونیم؟