2777
2789
خدا از دهنت بشنوه. قبلا خیلی خوب بود همه چی می‌خورد دوماهی هست اینجوری شده روز به روزم بدتر میشه به ...

خب تا زمانی که شیر میخوره طبیعیه خودشو با شیر سیر میکنه،حتی زمانی که از شیر بگیری هم یه مدت زیاد میخورن یه مدت کم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

10سال مامانتو عذاب دادی. الان میفهمم مادرا چی میکشیدن

اره متاسفانه خیلی اذیتش کردم هر روز چندین مدل غذا درست میکرد آخرشم بهونه میگرفتم نمیخوردم .😅

شما میخوای بچتون اذیت نکنه سریع ببریدش دکتر تغذیه شربت بگیرید .یا برنامه غذایی خودتونم مثل بچتون کنید . یا اول هفته غذاهای مورد علاقش رو درست کن بذار فریزر که در طول هفته اذیت نشی همونو گرم کنی بخوره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
هیچی دوس نداره ظاهرا. یه بار کتلت رو با اشتها خورد دفعه بعد درست کردم لب نزد

پسر منم همینه ۲۱ ماهشه، یعنی اگه یه دفعه هم استثنائا یه چیزی رو بخوره دفعه بعدی نمیخوره ، هیچی بجز شیر پسندش نیس ، نمیدونم تا کی درست میشه

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

نه تغیییر چندانی نکرده.‌‌..هنوز هم هیچ نوع سبزیجات پخته ای (به جز سیب زمینی سرخ کرده) و حبوباتی (به جز فلافل) نمی خوره...و کلا کم غذاست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
وای چقدرررر سخته. از اول اینجوری بود یا یهو تغیر کرد؟

نه اینم یه چهار ماه اول خوب بود ، بعد دیگه شروع کرد به بدغذایی ، میگن بعد از شیر گرفتن یه مدت بگذره بهتر میشه 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
هیچی دوس نداره ظاهرا. یه بار کتلت رو با اشتها خورد دفعه بعد درست کردم لب نزد

سیب زمینی سرخ کرده اینام دوست نداره؟

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.