2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه من فقط شیر میخورد بعد من روزی سه جور غذا درست میکردم تا یدونه رو بخوره هنوزم که ۶ سالشه بازم بدغذاست هر چیزیو نمیخوره صبح قبل این که بره مدرسه ازش میپرسم چی میخوره تا براش همونو درست کنم

هرچی دوست داره براش درست کنشربت زینک و مولتی ویتامین بده اشتهاش باز میشه

اصلا چیزی نیس که دوس داشته باشه. همین که میبینه میخوام بهش غذا بدم لج و گریه میکنه. حاضر نیس حتی بچشه

من خودم بچگیم بد غذا بودم از همه چیز بدم میومد تا ۱۰ سالگی . یکی از روش های مادرم این بود که با بازی بهم غذاهایی که دوست نداشتم رو میداد مثلا صدای بچگونه درمی‌آورد یا از طرف عروسکام بهم غذا میداد .

و البته ۱۰ سالم بود خواهرم بدنیا اومد و منم برای اینکه سر مادرم شلوغ شده بود و وقت نداشت چند نوع غذا درست کنه سعی کردم همه غذاها رو بخورم دیگه از اون موقع بدغذا نیستم. 

ولی هر چی دوست داره درست کن مجبورش نکن غذایی که بدش میاد رو بخوره . خودش کم کم بزرگ بشه تغییر میکنه .ببرش دکتر تغذیه شربت میده اشتهای زیاد بشه

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
آره بابا خوب میشه بچه منم بد غذا بود الان ۴سالشه ماشالله خوبه وقتی از شیر بگیرید بهترم میشه،خودتو عذ ...

خدا از دهنت بشنوه. قبلا خیلی خوب بود همه چی می‌خورد دوماهی هست اینجوری شده روز به روزم بدتر میشه به جایی رسیده که حتی غذا رو نمیچشه.هرچقدرم بهش گشنگی میدم فایده نداره آخرش مجبور میشم شیر بدم