2777
2789
عنوان

توروخدااا اگه حوصله ندارین بچع نیارریددد😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 98 پست

اسی میدونم آزار دهنده ولی میشه از کارای مامانت تو بچگی بگی...این که چه کارهایی و یادت نرفته؟

من مادر دو تا بچم،مشکل اعصاب پیدا کردم و خیلی رفتارای خوبی ندارم با بچه هام،ولی به خدا دست خودم نیست اعصابم به قدری ضعیفه که حوصله صدای اضافه هم ندارم شبا عذاب وجدان نمیزاره بخوابم ولی فردا باز شرایط همونه...میخوام بدونم تا چه حد از مامانت دلخوری و به خاطر چه رفتارایی؟؟

یعنی بچه منم بزرگ بشه از من متنفره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای منم😔😔من خیلی با صبر و حوصله بودم، اینقد که هر کس رفتار من رو با پسرم میدید در جا بهم میگفت ماش ...

پس تو میتونی درکم کنی دیروز میگم پسرم ۴سالشه دندونات چقدر خراب شدن میگه مامان میدونی چرا ازبس تو براآقاجون گریه مسکنی بخاطراون دندونام خراب شدن

تازه یه سریا میان میگن بچه رزق و روزیشو با خودش میاره😐 

خب اگه روزی میاره بگیم سر راهش یه ویلا ویه ماشین شاسی و یه مغازم بیاره😐😒

طرف نون نداره بخوره یا هزار مسعله داره بچه میزاد فقط میزاد چرا چون وام رو بچه میدن فکر میکنن میتونن با این‌ چس پول کولاک کنن یا طرز فکرشون اینه که شوهرای بیکار و معتادشونو به توسط بچه سر عقل بیارن😐

نزا زن نزا ظلم نکن در حق اون بچه تو که اعصاب نداری تو که پول نداری تو که هم خودت هم شوهرت به درد نمیخورین نزااااااا😐 طفل معصومو میارن بعد شونه خالی میکنن از مسعولیتش .اعصاب ندارن میگیرنش زیر فوش و کتک خرجش نمیکنن حسرت به دل میزارنش بعدم میگن خسته میشیم کمکی نداریم کم میاریم خب تو که چس مثقال اعصاب نداری درست نکن مجبوووووری😐😒

یه بچه رو یکماهش میکنه دوباره حامله س جلوگیریم که بلد نیس .مورد داشتیم طرف ۴ تا زاییده یه نی نی دیگم هوس کرده😐😐 اینا فقط بلدن بزان نه به فکر دکتر و دواشن نه فکر خرجشن نه تحصیلات فقط میخان بیوفتن سر زبونا و رقابت کنن مثلا😒

منم دخترم چهار سالشه و موهای بور و طلایی و واقعا دخترم زیباست و مثل عروسکه گاهی اوقات ک ناراحت میشم ...

نه این همیشه میبینمش ساکت همیشه تو کوچه دم در نشسته یه عروسک داره چن باری دیدم همش عروسکشو می چسبونه به خودش بوسش میکنه

تازه یه سریا میان میگن بچه رزق و روزیشو با خودش میاره😐 خب اگه روزی میاره بگیم سر راهش یه ویلا ویه م ...

من یکی از اقوام نزدیکم 15 سالش بود خودشو دار زد مدیونت باشم اگه دروغ بگم خانوادش وضع مالیشون بد بود

نه این همیشه میبینمش ساکت همیشه تو کوچه دم در نشسته یه عروسک داره چن باری دیدم همش عروسکشو می چسبونه ...

الهی فداش 

ولی واقعا ب نظر خودمم دختر رو نباید اصلا کم محبتی کنی 

پسر یکم قوی تر از دختره و زیاد دنبال محبت و ناز و نوازش نیست