2777
2789
عنوان

توروخدااا اگه حوصله ندارین بچع نیارریددد😤😤

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 98 پست

والا منم دوتا دختر دارم اولی پنج سالو نیم دومی هم شیش ماه..امروز واکسن شیش ماهگیش بود من ک تا زدم واکسنو اومدم تو ماشین گریه میکردم میچسبوندمش ب خودم فقط رسیدیم خونه باباش محکم بغلش میکرد اشک تو چشاش بود..مگه دختر پسر داریم اخه..کاش این خانمه ی سر میرفت بیمارستان اطفال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا نمدونم خودشون وشوهرشونو چی تصور کردن که دنبال پسرن یکی هست اطراف ما دخترش ۲سالشه الان بقدری با ...

بعد همون پسر می*رینه براشون

تا اخر عمر رو دست همون دختراشونت

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
نمیذاشت میگفت مامانمو میخام

اخی عزیزم 

یاد دختر همسایه مامانم افتادم 

دختره یکم کم داره شوهر کرده به یه مرد معتاد و دزد بعد یه بچه آورده تو پارکینگ زندگی می کنه 

مرده افتاده زندان 

از زندان آمده یا مرخصی گرفته دوباره این دختر رو حامله کرده و رفته 

یعنی جیگرم برای بچه ها‌ش میسوزه مادره که عقب مونده هست پدر هم زندان و بیکار 

اسی الان بزرگ ترین لطف رو داری در حق بچه ای میکنی که هنوز نیست باور کن اگه یک دهم ادما این طرز فکرتو ...

من ایتجوری فک میکنم پسرعمو همسرمم 7 ساله ازدواج کردن چون شرایط ندارن میگه من اصلا بچه نمیخام

منی که اوایل بچه دارشدم اونقدر باعشق دوتاکوچولوهامو نگهمیداشتم شبا نوبتی پامیشدن برا شیر ذره ای هستگ ...

عزیزم اون بچه ها گناه دارن و تو دربرابرشون مسئولی

منی که اوایل بچه دارشدم اونقدر باعشق دوتاکوچولوهامو نگهمیداشتم شبا نوبتی پامیشدن برا شیر ذره ای هستگ ...

وای منم😔😔

من خیلی با صبر و حوصله بودم، اینقد که هر کس رفتار من رو با پسرم میدید در جا بهم میگفت ماشالله چقد با حوصله با بچه ات رفتار میکنی 

ولی اینقد اتفافات بد پشت سرهم تو زندگیم افتاد 

وبدتر از اون اتفاقا سرطان گرفتن و فوت بابام نابودم کرد 

حالا حوصله خودمم ندارم😭😭😭😭

من ایتجوری فک میکنم پسرعمو همسرمم 7 ساله ازدواج کردن چون شرایط ندارن میگه من اصلا بچه نمیخام

خدا هم شمارو هم اونارو خیر بده

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
آقا مگه بچه خواست خدا نیس شما چرا فکر میکنید اون زن بچه رو خلق کرده بخدا که ی زن نمیتونه بچه درست کن ...

خواست خداس تو با بچت بدرفتاری کنی؟؟ چی میگی حالت خوبه