2777
2789
یعنی چی الان ناراحت شدی پول طرف داده یا اینکه دروغ گفتی اون زن نبوده الان می‌ترسی که بفهمه کی بوده ...

هم میترسم بفهمه بیشتر گفتم بزنه هم اینکه با بی محلی رفتار کرده نباید یه باشه میکفت

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
نباید یه باشه عزیزمی میگفت

نه واجب نیست. زده دیگه.... الان بهت برخورذه؟؟؟؟؟ شما یه تشکر گرم بکن. گوشبری هم که کردی ... میخای دلتو خنک کنی بگی حقشه

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید یه باشه عزیزمی میگفت

بخدا خیلی سرشون شلوغه فشار همه چی الان روی مردای طفلک هست بهشون گیر ندین 

زندگی که فقط همین امروز نیست شما ایشالا سالهای سال با هم زندگی میکنید کلی عزیزم و قربونت برم و بغل و بوس و ....دارید 

هم میترسم بفهمه بیشتر گفتم بزنه هم اینکه با بی محلی رفتار کرده نباید یه باشه میکفت

شاید سرکار بوده دستش بند بوده 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

چون خودت دروغ گفتی استرس داریمجبوری مگه؟؟؟؟

آره مجبورم نمیتونم بگم بهش 

حداقل الان نمیتونم بگم اینم خیلی مجبوری بود وگرنه مرض ندارم برا خودم دردسر درست کنم 

خانوادم میگن پول نمی‌دم بهت الان عقدی دیگه وظیفه ما نیست 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
نه زیادم گفته باشی،ازکجابفهمه ولی کاش صادقانه ازخودش میخواستی بفهمه زشته

بخدا مجبور بودم خانوادم نمیدادن الآنم نمی‌تونستم ازش رک بگیرم مجبور شدم کاش نفهمه ،

آره مجبورم نمیتونم بگم بهش حداقل الان نمیتونم بگم اینم خیلی مجبوری بود وگرنه مرض ندارم برا خودم دردس ...

عزیزم خب چرا به همسرت نمیگی پول می‌خوام ؟خجالت میکشی یا اون خسیسه ؟

همینطوری عادت می‌کنه بعدا هم اذیت میشیا 

نه واجب نیست. زده دیگه.... الان بهت برخورذه؟؟؟؟؟ شما یه تشکر گرم بکن. گوشبری هم که کردی ... میخای دل ...

😂😕 مطمئنی تشکر گرم بکنم ؟ یا فقط بگم ممنون کافیه