2777
2789

شما باید ازش تشکر هم بکنی ک با وجود مشغله کاری تا گفتی پولو واریز کن سریع واست واریز کرده ،این ینی اهمیت دادن ارزش قایل شدن ،همه چی که زبونی نیس ،خوب بود میگف باشه عزیزم قربونت برم ولی دو روز بعد واریز میکرد؟

🥰

مگه پلیسی 🤔

به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرش شلوغ بوده،همین که زود واریز کرده خودش کلی محل گذاشتنه،بعدشما منتظریم باشه عزیزمی...

من به همسرم پیام میدم میگم اومدنی سبزی بخر،

بعدمیادخونه میگه..ااااا تازه پیامتودیدم😆

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
عزیزم خب چرا به همسرت نمیگی پول می‌خوام ؟خجالت میکشی یا اون خسیسه ؟همینطوری عادت می‌کنه بعدا هم اذیت ...

نه خجالت نمی‌کشم اگه بهش بگم با خودش میگه خانوادش چرا بهش پول نمی‌دن چون تازه عقدیم ازدواج نکردیم شاید بده ولی می‌دونم با حس بد میده البته یکم خسیس هست ولی بیشتر واسه اینکه مطمینم فکر می‌کنه ک چرا بابام نمی‌ده بهم

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
آره یا مثلا یجوری بفهمه که من هزینه لباس بیشتر گفتم چون هزینش یک و خورده ای شد من گفتم دو تومن بزنه ...

نبابا انقد بیکار نیس برا دو تومن پیگیر شه 

در ضمن بی محلی نکرده پولو زده دیگه

شاید موقعیت نداشته پیام دیگه ای بده

😂😕 مطمئنی تشکر گرم بکنم ؟ یا فقط بگم ممنون کافیه

گرم حالا نه که بسوزه ولی به ممنون اکتفا نکن. 

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
آره یا مثلا یجوری بفهمه که من هزینه لباس بیشتر گفتم چون هزینش یک و خورده ای شد من گفتم دو تومن بزنه ...

اول اینکه زیادی حساسید اینکه سر وقت پول ریخته احترام گذاشته

دوم اینکه همسری که پول رو میریزه و هیچی نمیگه یعنی 400 تومن دیگه میخواستی چیزی نمی‌گفت

روتون نمیشه به همسرتون بگید

اونوقت روتون میشه خیاط از این کار زشتتون باخبر بشه!!!!

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔
هم میترسم بفهمه بیشتر گفتم بزنه هم اینکه با بی محلی رفتار کرده نباید یه باشه میکفت

عزیزم هیچوقت به همسرت دروغ نگو تحت هیچ شرایطی

یه بار که بفهمه دروغ گفتی اعتمادش کم میشه حرفاتو دیگه به راحتی باور نمیکنه

سرش شلوغ بوده،همین که زود واریز کرده خودش کلی محل گذاشتنه،بعدشما منتظریم باشه عزیزمی...من به همسرم پ ...

حالا خوبه واسه شما .شوهر من که میگه پیاما رو همه رو پاک کردم چی فرستاده بودی😐

میشه لطفا پست های منو لایک نکنید به هیچ عنوان لطفا... و اینکه اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.
عزیزم هیچوقت به همسرت دروغ نگو تحت هیچ شرایطییه بار که بفهمه دروغ گفتی اعتمادش کم میشه حرفاتو دیگه ب ...

من خودم وحشت دارم از دروغ 😑 بخدا الان اینقدر میترسم بفهمه 

ولی این دفعه خیلی اضطراری بود نمیشد کاریش کنم 

بنظرت نمی‌فهمه یا شک نمیکنه؟

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
اول اینکه زیادی حساسید اینکه سر وقت پول ریخته احترام گذاشتهدوم اینکه همسری که پول رو میریزه و هیچی ن ...

مجبور بودم

نه خجالت نمی‌کشم اگه بهش بگم با خودش میگه خانوادش چرا بهش پول نمی‌دن چون تازه عقدیم ازدواج نکردیم شا ...

نه عزیزم اصلا این فکرو نکن شما الان ازدواج کردین وظیفه ش هست برای شما خرج کنه 

الان اطراف من هر دختری عقد می‌کنه با اینکه خودشون شاغل هستن ولی کلا هزینه های زندگیشونو از نامزدشون میگیرن 

با دختر عموم رفته بودیم بیرون لوازم آرایش بخریم خودشم معلمه 

فورا زنگ زد نامزدش پول بریز می‌خوام لوازم آرایش بخرم اینقد خوشم اومد از کارش 

من خودم وحشت دارم از دروغ 😑 بخدا الان اینقدر میترسم بفهمه ولی این دفعه خیلی اضطراری بود نمیشد کاریش ...

اگه فکر میکنی ممکنه لو بری راستشو بگو

بگو خیاط اشتباه حساب کرده بود و کمتر ازم گرفت پولو برگردوند

اگه فکر میکنی ممکنه لو بری راستشو بگوبگو خیاط اشتباه حساب کرده بود و کمتر ازم گرفت پولو برگردوند

آخه میگم هزینه اضافی ک گرفته بودم بلافاصله خرج کردم 

برا خودم و خوشگذرونی نگرفتم بخدا کار خیلی واجب داشتم